Sevilen kıza sanaldan nasıl açılır?

• Konuyu başlatan 5h13ld
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 73
  • Görüntüleme 9.419
Direkt yaz ben seni seviyorum geçen gün yalan söyledim, reddedilmekten korktum ama artık dayanamıyorum seni seviyorum eğer sen de bana karşı boş değilsen arkadaşlığımız ilerletelim ama sen benim gibi düşünmüyorsan seninle bir daha konuşmak istemiyorum de.

Korkma de bunu bir şey olmaz en fazla reddedilsin ama sonra arkadaşlar sevdiğim kız biriyle çıkıyor çok üzülüyorum diye konu açmazsin.

Direkt yaz ben seni seviyorum geçen gün yalan söyledim, reddedilmekten korktum ama artık dayanamıyorum seni seviyorum eğer sen de bana karşı boş değilsen arkadaşlığımız ilerletelim ama sen benim gibi düşünmüyorsan seninle bir daha konuşmak istemiyorum de.

Korkma de bunu bir şey olmaz en fazla reddedilsin ama sonra arkadaşlar sevdiğim kız biriyle çıkıyor çok üzülüyorum diye konu açmazsin.

Fikrine saygı duyuyorum ama konusabilecegimden emin degilim oyle bir sekilde.
@Silinen üye
Edit: Bence açılacaksan yüz yüze açıl. Bizzat tepkisini görürsün enazından.

Ben yuzune bile bakamiyorum o derece.

Boş ver açılma büyük ihtimalle birkaç hafta sonra unutacaksın bitecek. Gereksiz yere uzatmanın manası yok zaten kızlar karşı cinsle ilişkilerine bizim baktığımız gibi bakmıyor biz Genellikle hangi kızla samimiyet kursak kısa bir süre sonra hoşlanmaya başlıyoruz ama onlar sadece arkadaş olarak bakar eğer senden hoşlanıyorsa zaten tepkilerinden anlarsın ama benden sana taktik yeni tanıştığın kız senden hoşlanmaya başladıysa ondan hayır gelmez. (tecrübe😁)

Boş ver açılma büyük ihtimalle birkaç hafta sonra unutacaksın bitecek. Gereksiz yere uzatmanın manası yok zaten kızlar karşı cinsle ilişkilerine bizim baktığımız gibi bakmıyor biz genellikle hangi kızla samimiyet kursak kısa bir süre sonra hoşlanmaya başlıyoruz ama onlar sadece arkadaş olarak bakar eğer senden hoşlanıyorsa zaten tepkilerinden anlarsın ama benden sana taktik yeni tanıştığın kız senden hoşlanmaya başladıysa ondan hayır gelmez. (tecrübe😁)

Bende tecrube edecegim;)ne olursa olsun umurumda değil.
Pamuk şeker al dedim ya.
Eğer sabah karşılasırsan simit al yarısını böl ona ver.

Sabah karsilasmak mi? Simit vermek mi?:)) değil mi kız geliyormuş çantayla
Ben: Al simit
Hayal edince🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı