Onu da yaptılarİlerde ne demek istediğimi anlarsın kardeşim benim yaşadıklarımı yaşa aldatsınlar seni üzsünler ilerde ne demek istediğimi anlarsın.
Onu da yaptılarİlerde ne demek istediğimi anlarsın kardeşim benim yaşadıklarımı yaşa aldatsınlar seni üzsünler ilerde ne demek istediğimi anlarsın.
İnstagramın varmı abicim senin varsa 34Roxe yaz bana sana bi kaç şey anlatıcamOnu da yaptılar![]()
Ben de kiz arkadasimi kaybettim 1 yil onceBrom, daha yaşın küçük belki sevgilin olur olmaz bilemem ama hayat güllük gülistanlık değil maalesef, hayatta çok arkadaş edinebilirsin kaybedebilirsinde. Bunlara alışacaksın acı verir zaten bu tür şeyler 18 yaşıma geldim hâlâ böyle şeyleri yaşıyorum.
Bu hayatta kaybedeceksinde kazanacaksında.
Bir süreden sonra diyorsun "Ben bunun için mi üzülmüşüm, buna mı kafayı takmışım?" diye.
Çok kafaya takma. İleride belki seni mutlu edecek birini bulursun. (Bunu derken bile ben de arkadaşımı kaybettiğim için 3 aydır acı çekiyorum ama pes etmedim elbet bir gün geçecek.)
Kaybettim derken arkadaşlığını kesti. Başın sağolsun.Ben de kiz arkadasimi kaybettim 1 yil once
benim arkadaşım dostum dediğim kişi benim hayatımın içine eden kızla sevgili oldu ben bunu anladığımdaysa ayrıldılar onu arkadaşlarına herkese rezil etmiştim iki yüzlüydü.Kaybettim derken arkadaşlığını kesti. Başın sağolsun.
Kaybettim derken arkadaşlığını kesti. Başın sağ olsun.
Ben bulmam ya attığım mesaja bak benim kalbim de tek bir kız vardı onu da kaybettim herkese iyi forumlar.Bu tip kızlara yüz vermeyeceksiniz. Serserilere aşık olup sonra TikTok'ta popüler kültüre kapılıp sonra sümüklü peçete gibi atıldığı zaman kızlar senin peşinde olur. Kaliteli bir kız bul.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.