esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #31 ilnessaw dedi: Benim arkadaşım dostum dediğim kişi benim hayatımın içine eden kızla sevgili oldu ben bunu anladığımdaysa ayrıldılar onu arkadaşlarına herkese rezil etmiştim iki yüzlüydü. Genişletmek için tıkla... Benimkisi beni kullanıyormuş ve ben bunu 5 6 ay sonra anladım. Hâlâ konuşuyorum ama o da eve giderken yol aynı düşüyor bir orada tek.
ilnessaw dedi: Benim arkadaşım dostum dediğim kişi benim hayatımın içine eden kızla sevgili oldu ben bunu anladığımdaysa ayrıldılar onu arkadaşlarına herkese rezil etmiştim iki yüzlüydü. Genişletmek için tıkla... Benimkisi beni kullanıyormuş ve ben bunu 5 6 ay sonra anladım. Hâlâ konuşuyorum ama o da eve giderken yol aynı düşüyor bir orada tek.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 16 Nisan 2023 #32 esq dedi: Benimkisi beni kullanıyormuş ve ben bunu 5 6 ay sonra anladım. Hâlâ konuşuyorum ama o da eve giderken yol aynı düşüyor bir orada tek. Genişletmek için tıkla... Beni her kız kullanıyordu o hariç hepsi para için benle konusuyordu...
esq dedi: Benimkisi beni kullanıyormuş ve ben bunu 5 6 ay sonra anladım. Hâlâ konuşuyorum ama o da eve giderken yol aynı düşüyor bir orada tek. Genişletmek için tıkla... Beni her kız kullanıyordu o hariç hepsi para için benle konusuyordu...
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #33 475454 dedi: Beni her kız kullanıyordu o hariç hepsi para için benimle konusuyordu... Genişletmek için tıkla... Boş ver kardeşim, değmez öyle kızlara hayat daha yeni başlıyor. Ağır başlı biri olabilirsin biraz.
475454 dedi: Beni her kız kullanıyordu o hariç hepsi para için benimle konusuyordu... Genişletmek için tıkla... Boş ver kardeşim, değmez öyle kızlara hayat daha yeni başlıyor. Ağır başlı biri olabilirsin biraz.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 16 Nisan 2023 #34 esq dedi: Boş ver kardeşim, değmez öyle kızlara hayat daha yeni başlıyor. Ağır başlı biri olabilirsin biraz. Genişletmek için tıkla... Eski vefat eden kız arkadaşımı unutamıyorum okudun mu o attığım mesajı hislerimi anlattım.
esq dedi: Boş ver kardeşim, değmez öyle kızlara hayat daha yeni başlıyor. Ağır başlı biri olabilirsin biraz. Genişletmek için tıkla... Eski vefat eden kız arkadaşımı unutamıyorum okudun mu o attığım mesajı hislerimi anlattım.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #35 475454 dedi: Eski vefat eden kız arkadaşımı unutamıyorum okudun mu o attığım mesajı hislerimi anlattım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Ben sana diyorum ki acını anlıyorum ama hayat yeni başlıyor, pes etmemelisin. İleri ki hayatında sağlam durmalısın diyorum.
475454 dedi: Eski vefat eden kız arkadaşımı unutamıyorum okudun mu o attığım mesajı hislerimi anlattım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Ben sana diyorum ki acını anlıyorum ama hayat yeni başlıyor, pes etmemelisin. İleri ki hayatında sağlam durmalısın diyorum.