Sevilen kızın sizi sevmemesi

Benim arkadaşım dostum dediğim kişi benim hayatımın içine eden kızla sevgili oldu ben bunu anladığımdaysa ayrıldılar onu arkadaşlarına herkese rezil etmiştim iki yüzlüydü.

Benimkisi beni kullanıyormuş ve ben bunu 5 6 ay sonra anladım. Hâlâ konuşuyorum ama o da eve giderken yol aynı düşüyor bir orada tek.

Benimkisi beni kullanıyormuş ve ben bunu 5 6 ay sonra anladım. Hâlâ konuşuyorum ama o da eve giderken yol aynı düşüyor bir orada tek.
Beni her kız kullanıyordu o hariç hepsi para için benle konusuyordu...

Beni her kız kullanıyordu o hariç hepsi para için benimle konusuyordu...

Boş ver kardeşim, değmez öyle kızlara hayat daha yeni başlıyor. Ağır başlı biri olabilirsin biraz.

Boş ver kardeşim, değmez öyle kızlara hayat daha yeni başlıyor. Ağır başlı biri olabilirsin biraz.

Eski vefat eden kız arkadaşımı unutamıyorum okudun mu o attığım mesajı hislerimi anlattım.

Eski vefat eden kız arkadaşımı unutamıyorum okudun mu o attığım mesajı hislerimi anlattım.

Biliyorum. Ben sana diyorum ki acını anlıyorum ama hayat yeni başlıyor, pes etmemelisin. İleri ki hayatında sağlam durmalısın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…