Sevilmek için tek kriter dış görünüş müdür?

Dış görünüş bu hayattaki en önemli şeydir. bu konudan muzdarip olmayanlar genelde kendinle barışık ol spor yap sosyalleş derler ama maalesef 10/5 tip altı erkeğin aşk konusunda hiç bi şansı yok. eklediğim fotoğrafa bakın ikisinin de toplum gördüğü saygı sevgi kadın ilişkileri asla bir olmayacak. her türlü tartışmaya da açığım.

Eki Görüntüle 2188159
Maalesef haklısın ya tip ya da boy ikisinden biri olacak yoksa hayat biter

@SeanStrickland niye güldün

Tek neden değildir çünkü güzel veya yakışıklı diye uzakdan sevdiğiniz birinin karakteri kötü olursa sevmekden vazgeçebilirsiniz. Ama evet en önemli ve önemin bence yüzde 90'ı dış görünüştür. Dış görünüş önemli değil diyenler ise sadece insanlara boşu boşuna umut pompalıyor. Dış görünüş ile biriyle tanışıp başlamak kolaydır ama tabi ilerletmek için sadece dış görünüş yetmez.

Önemli kriter ama tek kriter değil. Ağzınız laf yapacak aga kız daha tipinizi görmeden sohpetinize göre bile sizi yorumluyor. Kızlar fazlasıyla mükemmelliyetçiler. Başarılı olmanızı, ona kadın olduğunu hissettirmenizi, dışa doğru asi ama ona doğru kibar olduğunuzu vs. Bilmek istiyor yani... Kadınların beklentilerinin çoğu dizi filmlerde ki erkek tiplemelerinden kaynaklı. Herkes o başrolü arama derdinde, cebinizede sağlam paralar milyonlar yoksa kız sizin peşinizde değil siz onun peşinde koşuyorsunuz.

Çok kadınla konuştum analiz yaptım. Hiçbir kadın düşünceli kibar bir erkek istemiyor. Söylediklerine inanmayın 👍

Önemli kriter ama tek kriter değil. Ağzınız laf yapacak aga kız daha tipinizi görmeden sohpetinize göre bile sizi yorumluyor. Kızlar fazlasıyla mükemmelliyetçiler. Başarılı olmanızı, ona kadın olduğunu hissettirmenizi, dışa doğru asi ama ona doğru kibar olduğunuzu vs. Bilmek istiyor yani... Kadınların beklentilerinin çoğu dizi filmlerde ki erkek tiplemelerinden kaynaklı. Herkes o başrolü arama derdinde, cebinizede sağlam paralar milyonlar yoksa kız sizin peşinizde değil siz onun peşinde koşuyorsunuz.

Çok kadınla konuştum analiz yaptım. Hiçbir kadın düşünceli kibar bir erkek istemiyor. Söylediklerine inanmayın 👍
Düşünceli,empati yapan,efendi erkeği genel olarak saf olarak değerlendiriyorlar.

Konu sahibi cok fazla mağdur edebiyatı oynamıs ve sanırım yine cok fazla arabesk kültürü etkisinde kalmıs ben böyleyim en cok sorun bende var, bak benden yasca büyüksün sana söyleyecegim tek şey TikTok'taki saçma sayfaları takip etmeyi bırak.
"For god's sake" cenem geride ne demek sence bundan dolayı mı ya da boyun 2M değil diye mi
Olay tamamen öz güven ve ağzının laf yapması, zayıfım diyorsun o zaman yağ oranını daha da düsürüp estetik görüntüye sahip olabilirsin.

Konu sahibi cok fazla mağdur edebiyatı oynamıs ve sanırım yine cok fazla arabesk kültürü etkisinde kalmıs ben böyleyim en cok sorun bende var, bak benden yasca büyüksün sana söyleyecegim tek şey TikTok'taki saçma sayfaları takip etmeyi bırak.
"For god's sake" cenem geride ne demek sence bundan dolayı mı ya da boyun 2M değil diye mi
Olay tamamen öz güven ve ağzının laf yapması, zayıfım diyorsun o zaman yağ oranını daha da düsürüp estetik görüntüye sahip olabilirsin.
Ya bide konu sahibi şunu anlamıyordu herkesten daha uzunu var o zaman bütün kızlar en uzununa falan mı gitcek gayet var yani 165 olup kendinden uzun kızla bile çıkan tanıdıklarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı