Sevilmeyen sınıf için ne yapılmalı?

10.sınıf öğrencisiyim bu okula geçen sene istemeye istemeye geldim ve sonunda babamı nakil almaya ikna ettim ama nakil yok şu an. Geçen sene 9'da pek iyi olmasa da normaldi bu sene tam bir fiyasko. Geçen seneki tüm erkekler sınıfta kaldığı için sınıftaki 3 erkek de nakil alınca tek kaldım. Okulun hocalarının bile şikayetçi olduğu gereksiz disiplini haksız yere ceza almam mobbing zorbalık aile baskısı ve en sıkıntılı yer yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Bu dönemi atlatmam lazım ama dayanamıyorum bana ne önerirsiniz?

Her sorunu detaylıca anlatırsanız daha çok yardımcı olabiliriz. Şu anda dik başlı olmanızı ve kendi halinizde takılmanızı tavsiye ediyorum. Kimseyle muhatap olmayın, tatsızlık çıkmasın.

Anne baba harbici giderse her türlü halledeler işi kendimden biliyorum sevmediğim sınıftan tek başıma çıkmayı becermiştim değiştirmek istediğimi söyledim kabul etmedi ısrar edince odadan kovdu çıkmadım ısrar etti baktı çıkacak gibi değilim değiştirdi. Ben tek başıma bunu yapabildiysem anne ve babası hayli hayli değiştirir her türlü yazık günah çocuga istemiyorsa bulunmasın.

Orası şans ben anam babam ile gittim boğazına yapışacaktım adamın kabul etmedi tek fark sınıf değil alan değiştirmek istedim.

Başka bir şeye olabildiğince yoğunlaş. Derslerine olabildiğince odaklanırsan diğer etkenler seni pek etkilemeyecektir veya dersleri sevmiyorsan başka şeylere yönel onlarla ilgilendiğin sırada diğer şeyleri pek umursamazsın.
Valla başka şeylerle uğraşıyorum spor yapıyorum falan ama artık onlarda etki etmiyor kafa ful orda acaba yarın ne olacak diye düşünmekten saçlarım beyazladı bu yaşta

Orası şans ben anam babam ile gittim boğazına yapışacaktım adamın kabul etmedi tek fark sınıf değil alan değiştirmek istedim.

Ben kendi alanımda bir sınıf seçmiştimde kardeş zaten 10.sınıf alanı falan da yok değiştirebileceğini düşünüyorum o yüzden denemesinden zarar gelmez psikolojik olarak çok baskı yapar o ona.

Vallahi başka şeylerle uğraşıyorum spor yapıyorum falan ama artık onlarda etki etmiyor kafa ful orada acaba yarın ne olacak diye düşünmekten saçlarım beyazladı bu yaşta.

Aynen düşündüğüm gibisin benim gibi kafaya çok takanlardansın kardeşim git anne babanla güzelce bir konuş idareye gidin şansınızı deneyin burada bize söylediklerini aynen orada da söyle ama.

Annem babam gitmez bir kere ikna etmiştim idarecimiz sağolsun hakkımda yalan yanlış şeyler anlatıp hiç bir yere nakil yok diye dolma akıllı babamı doldurup nakil almamı da engelledi yani anlayacağınız mümkün değil
Anne baba harbici giderse her türlü halledeler işi kendimden biliyorum sevmediğim sınıftan tek başıma çıkmayı becermiştim değiştirmek istediğimi söyledim kabul etmedi ısrar edince odadan kovdu çıkmadım ısrar etti baktı çıkacak gibi değilim değiştirdi. Ben tek başıma bunu yapabildiysem anne ve babası hayli hayli değiştirir her türlü yazık günah çocuga istemiyorsa bulunmasın.

Vallahi başka şeylerle uğraşıyorum spor yapıyorum falan ama artık onlarda etki etmiyor kafa ful orada acaba yarın ne olacak diye düşünmekten saçlarım beyazladı bu yaşta.

O zaman müdürle konuş. Rahatsızlık duyduğunu sürekli baskı altında hissettiğini söyle sınıfını değiştirirler. Hapishaneye değil okula gidiyorsun sonuçta. Hapishaneye bile gitsen belli durumlarda bulunduğun hücreyi değiştiriyorlar. Düzgünce açıklarsan sınıfını değiştirirler sen sınıf değişikliği yok dediklerine bakma.

Annem babam gitmez bir kere ikna etmiştim idarecimiz sağ olsun hakkımda yalan yanlış şeyler anlatıp hiçbir yere nakil yok diye dolma akıllı babamı doldurup nakil almamı da engelledi yani anlayacağınız mümkün değil.

Anne baba yüreği sonuçta dayanamaz şansını dene aynı şeyleri anlat anne babanada o idareciyle konuşmayın başka bir idareci ile konuşun çok şeyler diyeceğim o tip idarecilerede işte forum kuralları izin vermiyor.

10.sınıf öğrencisiyim bu okula geçen sene istemeye istemeye geldim ve sonunda babamı nakil almaya ikna ettim ama nakil yok şu an. Geçen sene 9'da pek iyi olmasa da normaldi bu sene tam bir fiyasko. Geçen seneki tüm erkekler sınıfta kaldığı için sınıftaki 3 erkek de nakil alınca tek kaldım. Okulun hocalarının bile şikayetçi olduğu gereksiz disiplini haksız yere ceza almam mobbing zorbalık aile baskısı ve en sıkıntılı yer yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Bu dönemi atlatmam lazım ama dayanamıyorum bana ne önerirsiniz?

Hacı nakil aldıramıyorsan başka yapacak bir şey yok tabii dayanıcaksın sık dişini zaten yarı dönem geçti otur sınıfta kitap oku başka sınıflardan arkadaş edin bende sınıfımda pek arkadaşım yok teneffüs oldu mu çıkıp baika sınıftaki arkadaşlarımla takılıyorum.

Anne baba yüreği sonuçta dayanamaz şansını dene aynı şeyleri anlat anne babanada o idareciyle konuşmayın başka bir idareci ile konuşun çok şeyler diyeceğim o tip idarecilerede işte forum kuralları izin vermiyor.
İdarecilerin hepsi bana takık beni ellerinde olsa 1 Kaşık suyla boğarlar babamda eski kafalı bir adam yalan yanlış şeylere inanıp beni okuldan alıyordu en son sanırım tek çarem beklemek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı