Sevilmeyen sınıf için ne yapılmalı?

Geç cevap yazdım kusura bakmayın ama bu dediğiniz çok saçma ve mantıksız okulunu sevmiyorsa ve çalışan biriyse neden geçmesin.

Ben insanların açığa geçebilmesi taraftarıyım zaten orada yazdığım konu 2 yıl spor lisansı olursa rahat geçer demenizdi neden olması gereksin babında demiştim. Kendi sınıfımdanda biliyorum da yazıyorum açığa alma zorlaştırıldığı için alakası olmayan heriflerle tıktılar bizi bir sınıfa heriflerin tek amacı serserilik başka bir amaçları yok.

Ben insanların açığa geçebilmesi taraftarıyım zaten orada yazdığım konu 2 yıl spor lisansı olursa rahat geçer demenizdi neden olması gereksin babında demiştim. Kendi sınıfımdanda biliyorum da yazıyorum açığa alma zorlaştırıldığı için alakası olmayan heriflerle tıktılar bizi bir sınıfa heriflerin tek amacı serserilik başka bir amaçları yok.
Sanırım dediğiniz şeyi yanlış anlamışım ama şunun cevabını merak ediyorum herkes açığa geçse ne olur?

Sanırım dediğiniz şeyi yanlış anlamışım ama şunun cevabını merak ediyorum herkes açığa geçse ne olur?

Üniversite hedefi olmayan okumak istemeyen insanların boşuna okullarda sıraları istila edip cidden hedefleri olan insanların haklarına girmesine karşıyım ben hocam açığa geçip direk olarak meslek öğrenebilirler açığa geçenlerin niçin geçtiği belli YKS öğrencileri vs hariç onlar onları katmadım. Yanlış anlamanızdada bir sıkıntı yok konuşarak halledebiliriz sonuçta benim hoşuma gidiyor sohbet etmek insanlarla bu konuda.

10.sınıf öğrencisiyim bu okula geçen sene istemeye istemeye geldim ve sonunda babamı nakil almaya ikna ettim ama nakil yok şu an. Geçen sene 9'da pek iyi olmasa da normaldi bu sene tam bir fiyasko. Geçen seneki tüm erkekler sınıfta kaldığı için sınıftaki 3 erkek de nakil alınca tek kaldım. Okulun hocalarının bile şikayetçi olduğu gereksiz disiplini haksız yere ceza almam mobbing zorbalık aile baskısı ve en sıkıntılı yer yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Bu dönemi atlatmam lazım ama dayanamıyorum bana ne önerirsiniz?
Meslek lisesinde okuyosan meseme geç daha 10 sun zaten

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı