Sevilmeyen sınıf için ne yapılmalı?

İdarecilerin hepsi bana takık beni ellerinde olsa 1 kaşık suyla boğarlar babamda eski kafalı bir adam yalan yanlış şeylere inanıp beni okuldan alıyordu en son sanırım tek çarem beklemek.

Güçleri anca kendinden küçük öğrenciye yeter zaten soğan erkeği idarecilerin ben çok iyi anlıyorum seni madem durumun öyle az kaldı zaten 11.sınıfta sınıfların değişir.Akşam akşam sinirlerimi bozdu kıl oluyorum hertürlü hocayada idareciyede

Hacı nakil aldıramıyorsan başka yapacak bir şey yok tabii dayanıcaksın sık dişini zaten yarı dönem geçti otur sınıfta kitap oku başka sınıflardan arkadaş edin bende sınıfımda pek arkadaşım yok teneffüs oldu mu çıkıp baika sınıftaki arkadaşlarımla takılıyorum.
Okul zaten öyle acayip bir yer ki sabahları zorla spor yaptırırlar yapmayana hakaretler ederler gerçekten çok değişik

10.sınıf öğrencisiyim bu okula geçen sene istemeye istemeye geldim ve sonunda babamı nakil almaya ikna ettim ama nakil yok şu an. Geçen sene 9'da pek iyi olmasa da normaldi bu sene tam bir fiyasko. Geçen seneki tüm erkekler sınıfta kaldığı için sınıftaki 3 erkek de nakil alınca tek kaldım. Okulun hocalarının bile şikayetçi olduğu gereksiz disiplini haksız yere ceza almam mobbing zorbalık aile baskısı ve en sıkıntılı yer yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Bu dönemi atlatmam lazım ama dayanamıyorum bana ne önerirsiniz?
Açığa geç dostum

Açığa geçmeyi çok zorlaştırdı sağ olsun eğitim bakanı okumak ile uzaktan yakından alakası olamayanlar ile bir odaya tıkadı çocukları.
Abartma dostum o kadar da zor değil 2 yıl spor lisansı varsa çok rahat geçer

Valla açığa geçmek için kasıtlı sınıfta kalmayı bile düşünüyorum aslında
Sınıfta asla kalmayın psikolojiniz bozulur açık şartlarınız varsa geçin

Abartma dostum o kadar da zor değil 2 yıl spor lisansı varsa çok rahat geçer.

Neden 2 yıl spor lisansı olması gereksinki çocukların sadece açığa geçmesi için gereksiz bir iş tam anlamıyla tıktıklar okumak ile alakası olamayan çocuklar ile hedefi olan çocukları bir yere.

Neden 2 yıl spor lisansı olması gereksinki çocukların sadece açığa geçmesi için gereksiz bir iş tam anlamıyla tıktıklar okumak ile alakası olamayan çocuklar ile hedefi olan çocukları bir yere.
Geç cevap yazdım kusura bakmayın ama bu dediğiniz çok saçma ve mantıksız okulunu sevmiyorsa ve çalışan biriyse neden geçmesin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı