Epic Games Seviyor musunuz?

Sevmiyorum, eskiden ucuzdu. Şimdi ise fiyatları Steam ile aynı tutuyor, kupon vermiyor. Ayrıca 3. parti sitelerden skin alıp satarak 60 dolarlık oyunu 40 dolara alabiliyorum. Epic'ten almam için herhangi bir sebep yok.

Epic ülkemizdeki oyuncular için daha iyi bir seçenek ancak ben bir türlü arayüzünü sevemedim o yüzden benim için her zaman Steam daha iyidir.
Fiyat olarak Epic daha uygun orasına bir şey diyemem bende ucuz olan oyunları Steam'den alıyorum 2000TL'lik oyunları korsan oynuyorum.

Steam kadar olmasa da seviyorum. Launcher inanılmaz basit bir tek onu sevmiyorum. Profil özelleştirme gibi özellikler artık kesinlikle gelmeli.

Arayüz güzel değil, fakat Epic Steam'den daha iyi. Steam, forumu filan var iyi güzel fakat, oyun satmıyor, lisans satıyor. Şu an bütün oyunlar Steam'de bedava aslında, ama lisans istiyor, sırf bu yüzden ufak bir uygulama ile 50 60 dolarlık oyunları bedavaya oynayabiliyorsunuz. Epic böyle değil.

Bu arada ülkemizde daha iyi,ben ekonomisi düzgün olan bir yerde,kesinlikle steama güvenirdim.

İnsanlar bu launchere neden bu kadar takılıyor anlamıyorum. Ben ucuz neredeyse oradan alıyorum, oyunun kısayolu zaten masaüstüne kuruluyor. Oradan başlatıp giriyorum. Launcher ile hiç işim olmuyor.

Steam insanları bu launcher olayına nasıl alıştırdıysa aynı arayüz, topluluk ve başarımları her platformda ister oldular.

Epic bazı oyunların altına sistem gereksinimleri yanlış yazmasa bari GTX 2060 Super diye bir ekran kartı mı var yahu.

Real Arcade yanında bir hiç olsalar da benim için, ikisinin arasından Steam'i seçerdim sırf Valve oyunları için. Açıkçası şu siteye kayıt olmadan önce en son Steam'e ne zaman girdiğimi bile hatırlamıyordum. Elimdeki Touhou CD ripleri fazlasıyla yetip de artıyordu. Zaten oyun oynayan biri değilim.

Dosya Ekleri

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 31
İnsanlar bu Launcher'e neden bu kadar takılıyor anlamıyorum. Ben ucuz neredeyse oradan alıyorum, oyunun kısayolu zaten masaüstüne kuruluyor. Oradan başlatıp giriyorum. Launcher ile hiç işim olmuyor.

Steam insanları bu Launcher olayına nasıl alıştırdıysa aynı arayüz, topluluk ve başarımları her platformda ister oldular.

Hangi platformda olursa olsun profilimin gözüme hitap etmesini çok seviyorum. Bu nedenle Steam'de varken Epic'te neden olmasın diyerekten profil özelleştirme gelmesi gerektiğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı