Epic Games Seviyor musunuz?

Bu Epic Games denen Launcher'a çıktığından beri ısınamadım, fiyatlar süper Steam dolarda olduğu için, fakat ne bileyim arkadaş Epic'ten satın aldığım oyundan zevk alamıyorum ben nedense. Online bir platform gibi ama sanki korsan oyun oynuyormuşum gibi hisse kapılıyorum. Bundan dolayı Steam'ı tercih ediyorum fakat o da pahalı, sizler ne düşünüyorsunuz?

Topluluk özelliği gelirse Steam falan kalmaz Türkiye'de. Bir de arayüzü değişseler, mod atölyesi getirseler dünya çapında Steam'in üstüne bile çıkabilir.

Arayüz güzel değil, fakat Epic Steam'den daha iyi. Steam, forumu filan var iyi güzel fakat, oyun satmıyor, lisans satıyor. Şu an bütün oyunlar Steam'de bedava aslında, ama lisans istiyor, sırf bu yüzden ufak bir uygulama ile 50 60 dolarlık oyunları bedavaya oynayabiliyorsunuz. Epic böyle değil.

Bu arada ülkemizde daha iyi,ben ekonomisi düzgün olan bir yerde,kesinlikle steama güvenirdim.
Hocam Epic' de lisans satma işi geliştiriciye bırakılıyor diye biliyorum. GOG gibi bir sahiplik söz konusu değil yani.

Bu Epic Games denen Launcher'a çıktığından beri ısınamadım, fiyatlar süper Steam dolarda olduğu için, fakat ne bileyim arkadaş Epic'ten satın aldığım oyundan zevk alamıyorum ben nedense. Online bir platform gibi ama sanki korsan oyun oynuyormuşum gibi hisse kapılıyorum. Bundan dolayı Steam'ı tercih ediyorum fakat o da pahalı, sizler ne düşünüyorsunuz?

Epic Games sağolsun ön yargılı olduğum tüm oyunların hepsini tıpış tıpış denedim(beğendim).

Hangi platformda olursa olsun profilimin gözüme hitap etmesini çok seviyorum. Bu nedenle Steam'de varken Epic'te neden olmasın diyerekten profil özelleştirme gelmesi gerektiğini düşünüyorum.
Sıkıntı da bu. Sadece Steam de var. 😅

Diğer platformlarda yok ama insanlar sadece epic i eleştiriyor. Neden epic de yok diyor. Ama çözüm basit, Steam de 100 oyunun vardır en çok zamanı orada geçiriyorsundur o zaman onu kullanmaya devam edersin. Epic de olan hemen hemen herşey Steam de var zaten. Oyunları steamden alırsın bitti gitti.

Şahsi fikrim ise şu; Epic, Steam gibi profil ve topluluk ile göz boyamak yerine ucuz oyun versin yeter de artar. Bizim gibi ucuza oyun alamayan ülkelerin buna ihtiyacı var.

Epic Games aslında güzel Launcher ama biraz kendini geliştirmesi lazım profil özelleştirmesi, hediyeleşme, atölye desteği gibi özellikler getirse çok güzel olur onun dışında zaten Epic Games severim ucuz olduğundada oradan alırım.

Canum ciğerum.

Zengin olsaydım steam daha iyi derdim. Ama fasfakirliğimden epic babadır şu anlık. Biraz arayüzü geliştirmeliler sadece. 2-3 şeyide steamdan çalsalar tamamdır.

Sıkıntı da bu. Sadece Steam de var. 😅

Diğer platformlarda yok ama insanlar sadece Epic'i eleştiriyor. Neden Epic de yok diyor. Ama çözüm basit, Steam de 100 oyunun vardır en çok zamanı orada geçiriyorsundur o zaman onu kullanmaya devam edersin. Epic de olan hemen hemen her şey Steam de var zaten. Oyunları Steam'den alırsın bitti gitti.

Şahsi fikrim ise şu; Epic, Steam gibi profil ve topluluk ile göz boyamak yerine ucuz oyun versin yeter de artar. Bizim gibi ucuza oyun alamayan ülkelerin buna ihtiyacı var.

Hocam örneğin Dead Cells Steam'de 12 dolar Epic'te 40 TL böyle durumlarda Epic tercih ederim ancak aynı fiyata ya da yakın fiyata her zaman Steam.

Steam'ın Epic'e göre daha iyi olduğu şeyler.

- Uygulamada donma kasma vs olmuyor rahat.

- Steam destek ekibi (bu bile yeterli zaten)

- Steam topluluk özelliği en basitinden oyunlara atılan yorumlar bazı insanlar uzun uzun inceleme yapıp yazıyorlar oyun hakkında fikrin oluyor ya da bazen mistik yorumlar oluyor onları okuyup gülüyorsun.

- Steam arayüzü daha iyi.

- Bazı insanlar bütün oyunlarım tek yerde olsun diyor (opsiyonel bu biraz keyif işi)

- Steam'de olmayan oyun yoktur ( özelikle Epic veya başka yerle anlaşıp sadece oraya çıkan oyunlar hariç mesela AC Mirage bir ara Steam'de yoktu Epic'te vardı)

Temel olarak bunlardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı