Arda Keçeci
Hectopat
Kullanım sınıra çıkınca drop girer diyorsun sonra aniden düştüğü için diyorsun şimdi de sıcaklık diyorsun karar ver artık. Sorun ne sıcaklık ne de 100 kullanılmasından kaynaklanıyor, sorun tamamen ekran kartı kullanımının aniden düşmesinden kaynaklı drop giriyor. Ayrıca ekran kartı kullanımı 100 kullanılması fazla ısındığı anlamına gelmiyor çekilen watt sıcaklığı etkiler. Ekran kartının 100 kullanılması verdiğin parayı hakkıyla kullanıyorsun demek, ekran kartı tam performansında çalışıyor demek. Kullanım ne kadar yüksek o kadar fazla performans. Çok sağlam geri vites yaptın. İlkten yanlış bildiğini kabul etsen bu kadar uzayıp komik duruma düşmeyecektin.
Dostum dediklerimin değişmesi 1 mesajı uzun diye kelimeleri ynalış yazdığım için düzeltmesi için AI a attım eklemeler yapmış. Hiç de dokunmadım okumadım onun sorunu maalesef, bu kadar uzayıp bu duruma düşimeyecektin biraz tehdit gibi geldi ama sen bilirsin samimiyeti koruyorum saygı duymayı öğrenebilirsin
Dostum %100 kullanınca biliyorum tam güç kullandığını yanıttada söyledim zaten. %100 kullanınca direk ısınacakta demiyorum yavaş yavaş ısınacak. Ben Minecraft'ın shader yönetimine göre konuşuyorum. Optimizasyon kötü bende yaşadım aynısını. Kafam karıştı zaten.
Sıcaklığı shader belirlemiyor yani dostum watt belirliyor efektler, görüntüler değil
Dediğimin aynısını demişsin dostum bende diyorum kullanım yüksekse FPS, performansta yüksek olur. Yanında sıcaklıkta artar. Güçlü bir ekran kartının %100'ü var bir de kötü ekran kartının %100'ü var. Daha fazla yanıt veremiycem size mesajlar birbirine girdi. Konu tartışmaya döndü farkındaysanız.