Shadowplay Kayıt Açılmıyor

Windows 7'i yükletmeyi kim akıl ediyor size? Her zaman güncel işletim sistemini kullanın. Halen daha bu tarz ekran kartı kullanıp Windows 7 kullanan bakkallar var. Yanlış anlamayın size demedim ama Youtube'de görüyorum ara sıra. :)
Yok ekran kartını alalı 1 ay falan oldu üşeniyordum WİN 8.1 e geçmeyi düşünüyordum arkadaş önerince direk WİN 10 a geçtim bu arada tekrar teşekür ederim. ;)

Yok ekran kartını alalı 1 ay falan oldu üşeniyordum WİN 8.1 e geçmeyi düşünüyordum siz önerince direk WİN 10 a geçtim bu arada tekrar teşekür ederim. ;)
Yok ekran kartını alalı 1 ay falan oldu üşeniyordum WİN 8.1 e geçmeyi düşünüyordum arkadaş önerince direk WİN 10 a geçtim. ;)

Arkadaşlar sorunu Windows 7 de de çözdüm. Masaüstünü mimari yapıp bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor çekmedikçe tekrarlarsınız konu kapanabilir ;)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı