Awhlind
Megapat
Daha fazla  

- Meslek
- Öğrenci
Shamless dizisini son 2 yıldır duyuyordum fakat izlemedim. Bizim hikaye dizisinin çıkacağını ve shamless dizisinden uyarlandığını duyunca merak etmeye başladım nasıl bir dizi diye. İlk sezonunu 1 hafta içerisinde bitirdim. Gayet sardı güzel olduğunu düşünüyorum fakat malum  izledikten sonra RTÜK bu sahnelere nasıl izin verecek dedim ve birkaç video izledim bizim hikaye hakkında. Ian karakteri eş cinsel bir kişiydi fakat bu kişi tamamen kaldırılmış bizim hikaye'de Hikmet olmuş. Zaten diğer sahnelere hiç girmiyorum o sahnelere RTÜK izin vermez dedim ve öyle de oldu. Çoğumuzun dediğini bende demek istiyorum, madem aynısını yapmayacaktın aynı hikaye ile farklı bir dizi yapacaksın neden telif haklarını satın aldın. Peki, diğer farklılaşan özelliklerden de bahsedeyim Fiona, shamless dizisinde gerçekten sert bir kız. Fakat bizim hikaye dizisinde sert rolü oynayıp sert olmayan bir kişi. Lip karakteri yine de biraz oturmuş. Frank ise yeri geldiğinde gerçekten güldüren geri geldiğinde ise duygulandıran bir adamdı bizim hikayede tamamen duygusuz yapmışlar adamı. Her neyse fazla uzatmadan bitireyim, siz bu dizi hakkında ne düşünüyorsunuz?