İnceleme Sharkoon ER40

34534543.png

Merhaba. Bu inceleme size Sharkoon RUSH ER40 hakkında bilgi sağlayacak.

SHARKOON RUSH ER40 HAKKINDA

50 MM sürücülere ve dahili ses kartına sahip Sharkoon RUSH ER40 kumaş pedleri ve oldukça rahat bir kafa bandıyla beraber geliyor. Kulaklık oldukça hafif olduğu için sizi uzun kullanımda dahi rahatsız etmiyor ve kulaklarınızı kumaş pedleri sayesinde terletmiyor.

ÖZELLİKLER

• 50 MM sürücüler.
  • İki farklı mod ile gelen RGB ışık.
  • Dahili ses kartı.
  • USB bağlantı tipi.
  • Çıkarılabilir mikrofon.
  • Sanal 7.1 desteği.
  • Kumaş pedler.
  • Termoplastik elastomerden yapılmış kablo.

SES KARTI

234236.png

KUTU İÇERİĞİ

Kutu içeriğinde kulaklığın kendisi, çeşitli Sharkoon çıkartmaları, mikrofon ve kullanım kılavuzu geliyor. Özellikle kutuya çıkartmaların dahil edilmesi bir artı olmuş. İki çıkartmayı kullandım. O kısımlar boş olmayacak.

45678.jpg

4567.jpg

MALZEME KALİTESİ

Üst seviye sayılmasa da orta seviyede sayılabilir. Giriş seviyesi birçok kulaklıktan üstün malzeme kalitesine sahip bir kulaklık. Kablosu ve kendisi sağlam.

MİKROFON

Üst seviye kulaklıklarda rastlayacağınız mikrofona yakın. Gayet güzel bir mikrofonu mevcut, sesi bozulma ve patlama olmadan karşı tarafa iletebiliyor. Sharkoon bu kulaklıkta ses patlamalarını önlemek için mikrofonun uç kısmına bir pop filter yerleştirmiş. Bu sayede sesiniz patlama olmadan karşı tarafa ulaşıyor ve temiz bir ses iletimi gerçekleştiriliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kulaklığın üstündeki mikrofon yuvası:

3457.jpg

RGB MODLARI

Kablosunun üzerindeki ses kartından ayarlıyorsunuz. Renk geçişinden başka hiçbir RGB modu yok, diğer modu da rainbow. Renk geçişi, rainbow ve kapalı moduna ayarlayabiliyorsunuz.

23467.jpg

KULLANICI DENEYİMİ

Kulaklığı neredeyse üç aydır kullanıyorum. Oyun, müzik ve film için başarılı bir kulaklık. Oyunda çok rahatlıkla sesin nereden geldiğini anlayabiliyorsunuz. Bunun dışında özel ekolayzır ayarı yaptığınız zaman müzik dinlemek için de gayet yeterli oluyor. Ben oyundan ziyade müzik dinlemek için kullandım ve problem çıkarmadı bugüne kadar.

Ayrıca mikrofonun çıkarılabilir olması ve bağlantısının USB ile sağlanması büyük avantaj, aynı zamanda kumaş pedler ve üst taraftaki kafa bandının hissettirdiği rahatlık hissi muhteşem. Giriş seviyesi kulaklıkların neredeyse tamamından daha rahat olduğunu net bir biçimde söyleyebilirim.

Ürün sayfası:

3457788.gif

Elinize sağlık.
Ben de zamanında pek incelemesi olmamasına rağmen Sharkoon Rush ER30 almıştım.
Tıpkı konuda belirttiğiniz gibi kendi fiyat bandında diğer giriş seviye kulaklıklardan çok kaliteli ve sağlam.
Yanında yedek kumaş pedlerle gelmesi de ayrı güzeldi tabii :D

Güzel inceleme elinize sağlık, 370TL iken alacaktım fakat alacağım gün stok bitti :(

350 lira olduğu dönem ben de almıştım. İnanılmaz iyi bir kulaklık. Mikrofonu zaten tek başına 350 tl eder. Hyperx cloud 2 ile karşılaştırdığımda açık ara sharkoon çok daha iyi ve sesi çok temiz, gerçeğe çok yakın veriyordu. Ses kalitesi fiyatına göre muhteşem. Ufak bi ekolayzır ayarı ile çok kaliteli ses duyabiliyorum. Ekolayzıra gerek bile yok bu arada. Rahatlık olarak yine fiyatına göre aşırı iyi. Kumaş pedler he ne kadar yalıtımı çok kötü olsa da rahatlığı ve hafifliği çok iyi. Dış görünüş olarak da güzel. Özellikle rgbleri rgb yapmış olmak için yapılmamış. Kulaklık sadece 3 konuda iyi değil. 1- malzeme kalitesi. Aslında yeterli düzeyde ama daha iyi olmasını isterdim. İlk kullanışta çok güven vermese de hs35 çöpü gibi kolayca kırılacak gibi durmuyor. 2- ses yalıtımı. Kumaş pedlerden dolayı rahatlığın yanında dezavantaj olarak yalıtımı leş gibi. Dışardaki sesi neredeyse hiç kesmiyor. 3- kablosu örgü değil. Böyle bir kulaklıkta örgü kablo olmasını beklerdim. Plastik kablo her ne kadar sharkoon dayanıklı mazlemeden yaptık dese de bana çok sağlam gelmiyor. Tabi en ufak şeyde sıkıntı çıkaracak gibi değil de örgü kablo varken plastik kablo ne kadar dayanıklı olabilir?
Kısaca birkaç dezavantajı dışında 350 lira için mükemmelin ötesinde. 350 lirayken forumun yarısı aldı zaten. Umarım bir daha girer de forumun diğer yarısı da alır.

@S54337 kablo için mini bir tavsiye vereyim. ER-30 modelinin de kablosi çok dolandığı ve zarar görmeye başladığı için 2 metre kablo çorabı alıp geçirdim 15 TL'ye.

Dolanma %99 gitti, ama bazı noktalarda halen ufaktan olabiliyor. Yani sorunun çoğunluğu bu şekilde çözülebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı