Sharkoon Light2-S kargo dahil 99 TL!

Hocam seslide sorsam daha açıklayıcı olacak. Bazı testler yapmanızı isteyeceğim.

Ses için müsait olduğumu söyleyemem. Lakin istediğiniz bir test var ise yapabilirim gibi.

Ses için müsait olduğumu söyleyemem. Lakin istediğiniz bir test var ise yapabilirim gibi.
Rica etsem, ButterFly click, Drag click, ve Jitter Click'i cps testinde deneyip kaç cps aldığınızı söyler misiniz? Örneğin:

'ButterFly 15 Cps hocam' Gibi.
@Ramazan Ö sanırsam sizde istiyorsunuz testi

Hocam 20TL'lik Go Mobile ile o sayının üzerine çıkıyorum

Eh bi' zahmet. Benim elim hıza alışık değil, 2500 küsür saat Witcher oynamış adamım. CS:GO falan pek oynamam, haliyle bu konularda çok kötüyümdür Mouse ile oynadığım oyunlar bir elin parmağını geçmez.

Az önce internetten baktım. Sharkoon Light 2-S'teki sensörü kullanan fare 900 TL. Hocam MS814 alsam pişman eder mi? Light 2-S sensörü veya daha üstü olup 120 130 TL fare önerebilir misiniz? Maksimum 130 TL bu arada.

Hocam Sharkoon Light2-S Black Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri sizin bahsettiğiniz ürün.

https://www.hepsiburada.com/sharkoon-light2-200-rgb-mouse-p-HBV000015YT7C ise "S" olmayan versiyonu yazana göre. Son görselde ise Light2-100 olduğu yazıyor, bunu neye göre anlayıp güveneceğiz bilemiyorum. Light2-200 olduğundan emin olsam ve kapak olayı tek fark ise 2. olarak attığımdan almayı düşünüyorum.

Ayrıca bu fiyat aralığında Redragon M612-R Predator 4.000 DPI (Yazılım ile 8.000DPI) 11 Tuş RGB Optik Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com böyle de bir ürün buldum fakat hakkında pek bilgi yok.

Son düzenleme:

Hepsiburada'daki ürün Light 2 100. Light 2 200 çok daha pahalı bir mouse, satıcı yanlış yazmış.
Attığın Redragon ise Light 2-S ile kapışamaz, sensörü giriş seviyesi.
Light 2 100'ün 3325 sensörü var, Light 2-S'in ise 3327. Bir de aralarında delikli ve normal olma farkı var. Ucuz olmasından ötürü Light 2-S öneririm, tabii delikli olması senin için sorun teşkil etmeyecekse.
Az önce internetten baktım. Sharkoon Light 2-S'teki sensörü kullanan fare 900 TL. Hocam MS814 alsam pişman eder mi? Light 2-S sensörü veya daha üstü olup 120 130 TL fare önerebilir misiniz? Maksimum 130 TL bu arada.

Ben sizin yerinizde olsam Light 2-S alıp geçerdim. Farklı markalara yönelince cidden fiyatlar uçuyor, eğer alternatif isterseniz şuna da bakabilirsiniz.
Gigabyte Aorus M2, İtopya üzerinde sürekli 150 TL'ye düşüyor.

Lakin bütçeniz 130 TL, bu yüzden M2 ile aynı sensörü kullanmasına rağmen 50 TL ucuz olmasından ötürü Light 2-S almanızı öneririm.

Teşekkürler. Hepsiburada'da son görsel yüzünden zaten emin değildim, ki başka sitelerde de çok daha pahalı dediğiniz gibi. Delikli olması pek sorun olmaz gibi ancak elim biraz büyük, emin olamadım. İade edebileceğime güvenerek denemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…