Sharkoon Light2-S kargo dahil 99 TL!

Hocam bu indirim ne zamana kadar? Stokların bitme ihtimali var mı?

Ne desem yalan olur, satıcı ile alakam olmadığı için sorsam dahi ne derler bilmiyorum. Lakin Yurtdışı fiyatının 25 Dolar olduğunu düşünürsek illa ki bir artış olacaktır ama ne zaman ne kadar olur bilemem.
Fırsat varken almak en makul seçenek gibi, Sharkoon şu sıralar çok iyi indirimler yapar oldu.

Ben de herhangi bir terleme olmuyor hocam. Tabii ev ortamı havadar değilse yüksek nem sebebiyle her türlü terleyebilir. Normal şartlarda olması çok zor.
Hocam siz hangi fareden geçtiniz bu fareye? Ben G102 kullanıyordum. Sağ tuşu çift tıklamaya başladığı için geçtim bu fareye. Alışana kadar Supreme'den keleşe kadar düşeriz artık.

@183206
Rival 3'den geçtim, tabii ki bir tık düşüş oldu. Belki daha büyük düşüş olurdu ama farkı hissetmeme sebebim CS:GO gibi oyunların delisi olmamam olabilir. Zaten Rival 3 ihtiyacımın çok üstündeydi, maddi açıdan da Light 2-S tatmin etti.

@183206
Rival 3'den geçtim, tabii ki bir tık düşüş oldu. Belki daha büyük düşüş olurdu ama farkı hissetmeme sebebim CS:GO gibi oyunların delisi olmamam olabilir. Zaten Rival 3 ihtiyacımın çok üstündeydi, maddi açıdan da Light 2-S tatmin etti.
Bekliyorum o halde incelemenizi, altına ben de kendi düşündüklerimi yazarım.
İnternette fareyle alakalı neredeyse hiç bilgi yok, almayı düşünenler bilgi sahibi olur.
Umarım uzun süre kullanırız bu arada fareyi, özellikleri kadar ömrü de önemli benim için.

Bu arada her DPI'ı değiştirdiğinizde Windows'un fare ayarlarındaki fare ivmesi ayarı kapanıyor.

Son düzenleme:
@183206
Hocam rica etsem WhatsApp üzerinden indirimin ne zaman biteceğini sorar mısınız? Sorarsanız ve cevabı buraya yazarsanız cidden çok sevinirim 😊

Hocam rica etsem WhatsApp üzerinden indirimin ne zaman biteceğini sorar mısınız? Sorarsanız ve cevabı buraya yazarsanız cidden çok sevinirim 😊

Buna tam cevap vereceklerini sanmıyorum, isterseniz siz de sorabilirsiniz hocam. Numaranızı görmeleri bir şey ifade etmiyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı