Sharkoon SGK30 İnceleme

Şimdiden hayırlı olsun size de hocam. Umarım siz de beğenirsiniz.

YouTube videosuda yapın bu yabancılar çok boş inceliyor ne klavyenin sesini bizlere yansıtıyor, ne uygulamasını tanıtıyor, ne ana özelliklerden bahsediyor. Lütfen siz bunun videosunuda yapın.

YouTube videosuda yapın bu yabancılar çok boş inceliyor ne klavyenin sesini bizlere yansıtıyor, ne uygulamasını tanıtıyor, ne ana özelliklerden bahsediyor. Lütfen siz bunun videosunuda yapın.
İşlerimden dolayı yapamadım ama bu hafta sonu çekip paylaşacağım. Hatta fazladan vakit bulabilirsem inceleme videosu bile çekebilirim. Size link atarım buradan.

3 ay sonraki güncellemem. Ürün ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Memnumum. Ses testi atmaya fırsat bulamadım işlerden dolayı ama bu hafta içerisinde çekip paylaşmayı düşünüyorum. Renkli keycap alıp biraz hava katmak istedim fakat boşluk tuşu, enter gibi tuşları stabilize eden Stabilizer'lar olur. Benim kullandığım diğer klavyelerin aksine bunda metal çubuklar kullanılmış o yüzden keycap bulamadım. Buna benzer keycap linklerini atarsanız çok sevinirim. Alta resim de bırakacağım belki tam anlatamamışımdır.

Ürünü bende kullanıyorum gerçekten 250TL'ye aldığım en iyi klavyelerden birisi kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…