Sharkoon shP650 V2 80+ iyi midir?

AsakaXenshi

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Herkese selam arkadaşlar. Dün akşam İncehesap indirim gecesinden konu başlığında belirttiğim güç kaynağını satın aldım. 349 TL'ye denk geldi fakat 100 TL fark ile Corsair VS650 vardı fakat ek olarak kasa ve depolama alacağım için 100 TL'de olsa kısmak zorunda kaldım. Şimdi biraz korku sardı içimi bir sorun yaşatır mı diye. Kullanan kişiler kabloların kısa olduğundan bahsediyorlar. Şimdi iade etsem o fiyata başka PSU bulabileceğimi sanmıyorum. Hedefim FSP falandı fakat işin için kasa depolama girince sorun oldu biraz.

Ben kullanıyorum, şuan tam 1 yıl oldu. Sesini daha duymadım yada ben duyamıyorum. Kasam aşırı eski, 2004 yılından falan kalma. Kasanın yan kısmı açık, ısınma proglemi yok, kasanın hava akışı iyiyse olmaz zaten. İlk PC yi bu kasaya topladığım zaman kapaklari kapalıydı, kasada ki fan sayısı da 0 dı. O zaman PSU nun çok ısındığını farketmistim ama gayet normal, ekran kartı ve işlemci de çok ısınıyordu. Bende kasanın yan kapağını actım, şuan ısı proglemi yok. Sistemimde R5 2600 var. RX570 nitro modelini taktım, bazı oyunlarda 180watt tüketiyor tek başına. Herhangi bir donma reset sorunu yaşamadım. Tam emin değilim bilenler aydınlatır ama Alman markası diye okumuştum, tabi Alman markasi diye iyi olacak değil. Korkulacak bir marka değil sadece.

Başka marka ve model alıp almamak sizin kararınız ''Ali Rıza'' arkadaşın yazdığını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Hocam gerçekten kötü bir model 30 TL daha vererek Corsair VS 550 alınıyor. Belirtilen PSU'dan çok daha kaliteli her yönü ile arkadaşın yerinde olsam anında geri iade ederim.
Sanrım Itopya 400 TL civarına satıyordu evet daha mantıklı.

Başka marka ve model alıp almamak sizin kararınız ''Ali Rıza'' arkadaşın yazdığını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

100 TL fark ile corsairvs650 vardı almadım bilmiyorum kafam karışık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı