Sharkoon SHP650 V2 alınır mı?

Sharkoon SHP650 V2 almaya gerek yok o zaman.

Seçenekleri değerlendirilebilir.
Minimum 650W olsa daha iyi olur malum yetmeyebilir.

Minimum 650W olsa daha iyi olur malum yetmeyebilir.

Şunu eklemek lazım: Sharkoon'un o modeli de "çok iyi" bir ürün değil. Sorun yaşatması güç ama verimlilik ve marka kalitesi olarak daha iyi seçenekler var. RTX 3060'ın devasa bir TDP değeri olmayacaktır.

Şunu eklemek lazım: Sharkoon'un o modeli de "çok iyi" bir ürün değil. Sorun yaşatması güç ama verimlilik ve marka kalitesi olarak daha iyi seçenekler var. RTX 3060'ın devasa bir TDP değeri olmayacaktır.
Anladım. Ben normalde bütçemi 500 lira belirtsem de çok 500 lira verme taraftarı değilim. Bütçem 400 lira olsaydı Sharkoon'u almak mantıklı olur muydu? Amacım çok iyi bir PSU almak değil sorun çıkartmazsa ve sistemi düzgün çalıştırırsa sıkıntı yok.

Anladım. Ben normalde bütçemi 500 lira belirtsem de çok 500 lira verme taraftarı değilim. Bütçem 400 lira olsaydı Sharkoon'u almak mantıklı olur muydu? Amacım çok iyi bir PSU almak değil sorun çıkartmazsa ve sistemi düzgün çalıştırırsa sıkıntı yok.

Bu konuda High Power Eco ve Zalman Gigamax taraftarıyım.

Sharkoon kullanan arkadaşlar var memnun olduklarını söylüyorlar ancak bu işin uzmanı alınmaması gerektiğini söylemiş, bence açıklamaları da gayet mantıklı. Ama Sharkoon kaliteli bir marka ona lafım yok. Sadece bu modeli biraz eski kalmış.

Sorunlu ve eski denilen Corsair VS 2012 serisiyle aynı platformu kullanıyor, kapasitörlerinin kötü olduğunu ve korumalarının eksik olduğunu duymuşluğum da var sosyalde.
Asla alınmaz. FSP 60AHBC de alınmaz.
Bütçe nedir?
450 lira diye düşündüm fakat değecekse 500 yapabilirim.

Baktığım kadarıyla Sharkoonla aralarında 100 lira fark var. Ayrıca sizin PSU'nuz nasıl?

High Power 700W Simplicity, kullanıcısı olarak memnunum ama kendi kullandığım ürünü direk önermek istemem 😅 Bronze sertifaklı bir PSU tercihinin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı