Önerilen değerler biraz şişirilmiş değerler. 600W fazlasıyla yeterli, kullanabilirsiniz.
Cevabı Asım Demir Hocam söylemiş. Gold sertifikası ve High Power gibi marka yeterli olacaktır ve sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.2070Super için yeterli olacak mı 600W ?
Açtım hocam bütçe PSU için 300 Tl sistemi belirtmiştim zaten, Aerocool one frost alacağım.550W genel anlamda yeterlidir ancak bütçe var ise 600-650W almakta hayır var. Bütçeniz nedir ve konu açtınız mı? Burayı karıştırmayalım![]()
Hayır, Gold Zero CWT'nin GPS platformunu kullanıyor. Ben tavsiye etmiyorum her iki modeli de koruma eksikliği sebebi ile ve SHP V2'de oldukca eski ünite o da CWT'den çıkma çok eski GPM platformunu kullanıyor kesinlikle modern bir unite değil Corsair'in eski VS serisi ile aynı platformu kullanıyorlar. Sadece flat kablolar ve fan olarak parlatılmış hali gerek performansı, gerek yapı kalitesi vasat. LLC'yi geçtim, 3.3V ve 5V raylar için DC-DC dahi yok.Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı İçiniz rahat olması amacıyla buyrun, High Power ile aynı üretici olan Sirtec'den çıkıyor ancak biraz daha korumaları az HP'ye göre .
Tam bu modeli önerecektim şuan 356 TL bende bu güç kaynağını almayı düşünüyorum.Hayır, Gold Zero CWT'nin GPS platformunu kullanıyor. Ben tavsiye etmiyorum her iki modeli de koruma eksikliği sebebi ile ve SHP V2'de oldukca eski ünite o da CWT'den çıkma çok eski GPM platformunu kullanıyor kesinlikle modern bir unite değil Corsair'in eski VS serisi ile aynı platformu kullanıyorlar. Sadece flat kablolar ve fan olarak parlatılmış hali gerek performansı, gerek yapı kalitesi vasat. LLC'yi geçtim, 3.3V ve 5V raylar için DC-DC dahi yok.
Sadece SilentStorm Cool Zero ve SilentStorm Icewind modelleri Sirtec tarafından üretiliyor.
'İtopya Hafta Sonu Fırsatları' Gigabyte P650B modeli kargo dahil 317TL'ye düşüyor. Aceleniz yoksa bekleyin derim.
Aerocool One Frost parasına, Sharkoon Night Shark bulunuyor şahsen bu fiyata One Frost'u almamanızı tavsiye ederim. En kötü daha ucuza Pure Steel bile daha fazla kolaylık, üstün iskelet kalitesi, kauçuk kablo kapakları, dahili GPU bracket, kendine özgü tasarım (In Win 303 misali) ki hava sirkülasyonu konusunda ondan başarılı en basitinden bunları söyleyebilirim. Ve iç hacim olarak çok daha geniş One Frost'a kıyasla.Aerocool One Frost alacağım.
Hafta sonu yine indirime girer bütçeniz gerçekten kısıtlıysa System Power U9 modelinden dahi 1 adım önde, Corsair VS Gri, SHP V2 ve Gold Zero saymıyorum bile.Tam bu modeli önerecektim şuan 356 TL bende bu güç kaynağını almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.