Sharkoon SHP650 V2 alınır mı?

Biraz zorlarsanız bunu alın;

Ona hiç bakmayın bile sadece 3 tane koruması var.
Düzeltme: Zalman WattGiga ucuz olanlar onlara dikkat edin. WattGiga daha eski bi' üniteye sahip diye hatırlıyorum. Zalman' ın sitesinde de yoktu. 549₺ olan Gigamax. O fiyata XPG Pylon alınabilir ya da üstüne eklenip High Power Performance GD veya CM MWE Bronze v2 alınabilir. Son alternatif olarak CX550F/650 bakılabilir.
Hazır sistem bakıyorum maksimum 10 bine.
Hocam RTX 3060 sistem toplanabilir o fiyata.

Son düzenleme:
Düzeltme: Zalman wattgiga ucuz olanlar onlara dikkat edin. Wattgiga daha eski bi' üniteye sahip diye hatırlıyorum. Zalman'ın sitesinde de yoktu. 549₺ olan GigaMax. O fiyata XPG Pylon alınabilir ya da üstüne eklenip High Power performance gd veya CM MWE Bronze V2 alınabilir. Son alternatif olarak CX550F/650 bakılabilir.

Hocam RTX 3060 sistem toplanabilir o fiyata.

Bu kadar pahalı fiyata nasıl?

Biraz zorlarsanız bunu alın;

Ona hiç bakmayın bile sadece 3 tane koruması var.

GigaMax'a onu vermek yerine Corsair CX550F RGB 550W 80+ Bronze Modüler Güç Kaynağı Siyah Fiyatları ve Özellikleri

Düzelttim hocam.
üzeltme: Zalman WattGiga ucuz olanlar onlara dikkat edin. WattGiga daha eski bi' üniteye sahip diye hatırlıyorum. Zalman' ın sitesinde de yoktu. 549₺ olan Gigamax. O fiyata XPG Pylon alınabilir ya da üstüne eklenip High Power Performance GD veya CM MWE Bronze v2 alınabilir. Son alternatif olarak CX550F/650 bakılabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı