Sharkoon SHP650 V2 değiştirilmeli mi?

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
Yakın zamanda bu PSU ile sorun yaşadım. Ses çıkarmaya ve kasamı titretmeye başladı. Garantiye göndereceğim, diyelim ki yenisi yollandı veya tamir edildi. Bunu kullanmaya devam etmem sorun olur mu? Forumda yerden yere vurulduğunu gördüm çünkü.

4.5 senedir sorunsuz kullanıyorum belki de 5 yıl bile olabilir herhangi bir sorunum yok. ben şahsen memnunum.

Elinizde bütçe varsa değiştirmek en iyisi. SHP V2 giriş seviyesi bile sayılamayacak bir model maalesef. Mecbur kalmadıkça kullanılmamalı.
Eski model bir FSP güç kaynağında da benzer bir sorun yaşamıştım. Benzer bir sorunu bunda da yaşamam şans mı? Çünkü ikisinin de iç yapısı birbirine benziyor. Beni o şüphelendirdi biraz da.

Eski model bir FSP güç kaynağında da benzer bir sorun yaşamıştım. Benzer bir sorunu bunda da yaşamam şans mı? Çünkü ikisinin de iç yapısı birbirine benziyor. Beni o şüphelendirdi biraz da.

AHBC modelinden bahsediyorsanız evet olabilir. Kaliteli bileşenler kullanılmadığı için bu tür sorunlar yaşama ihtimaliniz nispeten yüksek.

AHBC modelinden bahsediyorsanız evet olabilir. Kaliteli bileşenler kullanılmadığı için bu tür sorunlar yaşama ihtimaliniz nispeten yüksek.
FSP400-60GMN'ydi modeli yanlış hatırlamıyorsam.

Çok pahalı sisteminiz yoksa kullanılabilir. Şahsen kullanıyorum sessiz bir model.
Bendeki sorun da bu işte. Sessiz çalışıyordu birden garip sesler çıkarmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı