Sharkoon TG4 RGB alınmalı mı?

Ben kullanmıyorum ama bana göre önü ızgara olmayan kasalar görüntüsü güzel fakat hava akışını olumsuz etkiliyor gibi geliyor. Önü kapalı birkaç kasa ile ilgili ısınma problemleri yaşayanların konularını görmüştüm.

Kasa zevk işidir senin gözüne güzel gelmesi önemli. Ama açıkçası PSU ve HDD açıkta olan kablo curcunası olan kasalar güzel durmuyor. Önü kapalı olmasıda havalandırma konusunda sıkıntı olabilir.
Şu kasa nasıl mesela RGB ve mesh ön ızgara temperli cam flan.

İnceleme videosu ile arkadaşın dediklerine takılayım daha çok fikir verici olur.
500 600 civarı paran varsa bence daha kaliteli marka alınmalıdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MB520 modelini almayı düşünüyorum, üzerine 1-2 adet 120mm fan eklemek şart gibi.
Uzun süre kullanmış veya hali hazırda kullanıyor olan varsa görüşlerini alabilir miyim?

Ona göre alacağım da
Kasanın üstünde fan girişi yok havayı 1 yerden atmak kasayı boğabilir, ve tuhaf olan önünde 3 adet fan var.

Bu kasaya da bakabilirsin. 650w PSU ve 4 tane RGB fan ile geliyor. Fanların göz alıcı birçok modu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodan bakabilirsin.

Kasa gayet güzel fakat fiyatı bir kasa için fazla diye düşünüyorum. Aradaki fiyat farkına klavye almam daha iyi olacaktır böyle bir durumda [emoji848]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…