Shell yakıt hangi ülkenin malı?

Merhaba boykot uygulayan biriyim ve bu sabah sosyal medyada Shell'in İsrail malı olduğunu gördüm. Ancak araştırdım. Bir şey bulamadım. Shell harici başka yerden asla yakıt almayan biriyim. Gerçekten de İsrail mi ona göre opetten alacağım artık...

En zeki boykotör.

Turnusol kağıdı gibi konu gerçekten. Hocam siz kullandığınız için oluyor her şey, evet.

Merhaba boykot uygulayan biriyim ve bu sabah sosyal medyada Shell'in İsrail malı olduğunu gördüm. Ancak araştırdım. Bir şey bulamadım. Shell harici başka yerden asla yakıt almayan biriyim. Gerçekten de İsrail mi ona göre Opetten alacağım artık...

Helal olsun savaşı siz bitireceksiniz sanırım bende birkaç öneri yapayım. Tüm maaşınızla kola alın, emekli dayılarla denize dökün. Sonra Starbucks'a el bombası veya molotof atabilirsiniz. Az gelirse RPG-7 roketatarı, alıyorsun Gazze'nin tepesinden aşağı salıyorsun. Hayırlı boykotlar hocam.

Google açıp Shell yazıp aratınca hangi ülkede kurulduğunu ve hangi ülkede yönetildiğini gösteriyor. Nasıl bir araştırma yaptınız anlamadım.
Olay sahte bilgi yayarak insanları manipüle etmek. Bu konuyu internette biri görer X firması İsral'e ait der yalan bilgiyi yayar.

Forumda çok fazla çakal dolaşmaya başladı son zamanlarda.

Coca-Cola AŞ'nin %80'i Türk. %4 özel girişim, %25'i Türk halkına açık, %50'si de Efes Biracılık adı altında. Shell keza Hollanda ama senin buradan yaptığın boykot adamların umruna bile gelmez. Sen sadece bundan 30 sene önce herkesin kıblesi Amerika iken, siz kaliteli benzinle arabaya binin diye fazladan tabela parası verip aldığı isim hakkından dolayı kendi vatandaşını cezalandırmış olursun. Amerika olsa ne olacak? Akşam yan mahallende senle aynı şeyleri yapan komşun petrolün sahibi, gidip füze parası mı yatıracak İsrail'e?

Hem adamlar her bölgeye ayrı şirket borsası açarak genel olarak bir etkiyi minimize ediyorlar. Bilinçsiz b boykot devletin kendisine zarar verir. Cola ile sen Amerika'dan çok kendi ülkenin yatırımcısına zarar veriyorsun mesela ki bunun hiçbir yerinde İsrail yok bile. İsrail şirketleri diye yutturulan markalar bir yerden sonra o kadar büyümüşler ki devlet kavramlarını yitirmişler, tek noktaları Corporation olmuş adamların.

Eğer boykotçuysan Shell alabilirsin, eğer milli olsun dersen TP'de alabilirsin. Benim arabam TP ile gitmiyor, gideninkini bilmem. Petrol Ofisi'de elden gittikten sonra ben artık millicilik oynamayı bıraktım, BP'yi gördüğüm zaman giriyorum. Hem de Shell'den daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba boykot uygulayan biriyim ve bu sabah sosyal medyada Shell'in İsrail malı olduğunu gördüm. Ancak araştırdım. Bir şey bulamadım. Shell harici başka yerden asla yakıt almayan biriyim. Gerçekten de İsrail mi ona göre opetten alacağım artık...

Dostum adamın adı Ali, vehbı, Mehmet Türkiye yahudısı adamın adı zelenski Ukrayna yahudısı neyın boykotunu yapacaksınız ki.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı