ShenzhenAudio üstünden sipariş edilen ürün gönderilmedi

Arishem

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar ve iyi Sosyaller, şu an gerekse kısa gerekse uzun neredeyse 3 aydır uğraştığım can sıkıcı bir durumu anlatacağım ve sizden öneri isteyeceğim. Dediğim gibi 3 ay önce “ShenzhenAudio” sitesinden “Simgot EW300” adlı IEM kulaklığın siparişini verdim, vermez olaydım. Şu ana kadar İngilizce bir şekilde belki toplamda 10-15 tane mail attım bu siteye, Aras Kargo'ya verilmişti bir de bir dünya onlarla görüştüm, beni en sonunda yine tedarkçiye yani bu siteye yönlendirdiler ama artık cevap bile vermiyorlar. Olay şöyle oldu: Ürün TR'ye girdi, Aras Kargo'nun şehrimdeki bir şubesinde gözüküyordu, gittim ve kargonuz yok, kayıp ifadesi kullanıldı. İstanbul sabah şubesiyle görüşün dediler ama nafile tabii ki :) En son şikayetvara yazınca birden önemsemeye başladılar ve iletişime geçtiler. Kaç kere para iadesi yapılacak dendi ama yapılmadı çünkü ürün yok. En son tedarikçiyle görüştüm ve bakın inanın bana Gmail uygulamasını arkaplandan bir kere silmememe ve çok sıkı takip etmeme, yıldızlamama rağmen arada kaçırdığım ve adresimi soran bir mail olmuş nasıl olduysa. Dediler ki bunu siz doldurun bizde şansımızı bir daha deneyelim. İşte ondan sonra 10 gün geçti hala daha cevap yok 2 tane daha mail atmama rağmen. (bunlar 1 günde geri dönen adamlar normalde) şu anda tam olarak 2591 lira onların cebinde fakat ben ürüne sahip değilim ve görmezden geliniyorum. Belki size az gelecek bir para ama ben bir öğrenciyim, babam çalışıyor ve o parayı biriktirmek için ondan bundan fedakarlık ediyorum ben. Yani ne yapacağımı bilmiyorum, bir bataklığın içinde gibiyim herhangi bir öneriye yararlı yararsız açığım. En son soluğu tüketici haklarında alacağım sanırım ama o da işe yarar mı emin değilim. :((

Son düzenleyen: Moderatör:
Parayı iade alırsın zaten, neye takılıyorsun? Ürün sana teslim edilmediği sürece parayı iade etmek zorundalar.
Evet öyle ama tedarikçiyle iletişime geçin dendi, tedarikçi görmezden geliyor nedense.

Arkadaşlar konuyu tüm içeriğimde gezinirken yeni gördüm, ileride biri görecek olursa şuanda yaklaşık 1 ay falan önce teslim aldım kulaklığı. Birdaha gönderildi ve yerel kargo şirketleriyle iletişime geçmem söylendi, geçtim ve aldım. Neden daha önce böyle yapmadılar anlamasamda.. Maalesef bir 6 aya yakın sürdü gelmesi. Ama sizede aynı şey olacak diye bir durum yok, 2 haftada teslim alanlarda var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı