Kitap Sherlock Holmes bütün hikayeleri ciltli kitap 24 TL!

Hocam Profil fotoğrafınızı atabilir misiniz? Size zahmet :)
Kusura bakmayın hocam bira geç oldu atıyorum hemen.
waaov.jpg
 
Bilindik bir basım firması zaten. Amazon'da kitap 24,88 TL. Bütün hikayeleri içerisinde bulunuyor. 992 sayfadan oluşuyor kitap. Amazon'da kağıt kapak yazmışlar ürün açıklamasına ancak yorumlarda ve incelemelerde ciltli kalın kapak olduğu görülüyor.

Amazon'da stok bitmesi dahilinde bkmkitap'da 24,90 TL'ye satıyor.


Daha önce hiç Sherlock Holmes kitabı okumadım bunu okusam bir sorun olmaz değil mi anlamamda falan? Bir de normalde toplam kaç kitap var?
 
Daha önce hiç Sherlock Holmes kitabı okumadım bunu okusam bir sorun olmaz değil mi anlamamda falan? Bir de normalde toplam kaç kitap var?
Roman değil, hikaye kitabı bu. Belli sayfalarda belli hikayeler var kitabı ortadan açıp rastgele gelen bir hikayenin 2 3 sayfa geriye gidip o hikayenin başından okusanız da anlam bozukluğu yaşamazsınız. Romanında sayfa sayfa okumanız lazım paylaştığım ürün hikayeleri.
 
Siz ne öneriyorsunuz? Böyle yorum yapıp keşke nedeni ile yazsaydınız. Kötü yorumları mevcut bir ürün ancak genel ortalaması yüksek.
Hocam, kitabı Ren yayınevi basmıyor Lades isimli bir şirket üretiyor hakları ona ait REN Yayınevi sadece kitabı üretip satıyor. Anlam bozuklukları vs. olduğu söyleniyordu bu Ren yayınevlerinin yaptığı kitaplarda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı