YouTube Shorts giderse ne olur?

Yer
Marmaris
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı
Merhaba. Şimdi konu açık; sizce ne olur? Bence eskilere döner, benim gibi oyun içerikleri üreten kişiler yükselir ve cringe içerikler biter. YouTube eskiye döner, belki Burak oyunda geri döner, çocuğu oldu tabii, ama geri dönebilir ya da han kanal geri Minecraft'a döner. Peki sizce ne olur? Umarım Shorts gider. Şimdi sıra sizde; sizce ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şimdi konu açık; sizce ne olur? Bence eskilere döner, benim gibi oyun içerikleri üreten kişiler yükselir ve cringe içerikler biter. YouTube eskiye döner, belki Burak oyunda geri döner, çocuğu oldu tabii, ama geri dönebilir ya da han kanal geri Minecraft'a döner. Peki sizce ne olur? Umarım Shorts gider. Şimdi sıra sizde; sizce ne olur?
Bence çok gereksiz bir eklenti. Çünkü shorts yükleyen çoğu insanlar kendi videolarından kesip yüklüyor. Ki bu da bana göre çok saçma, özellikle de takipçileri için. Zaten o videoyu izliyoruz, birdaha niye shorts 'da izleyelim ki.

Hocam maalesef artik duzgun icerik ureticileri para kazanamiyor, bu yuzden o gunlerimiz geri donmeyecek. :(

Bence çok gereksiz bir eklenti. Çünkü Shorts yükleyen çoğu insanlar kendi videolarından kesip yüklüyor. Ki bu da bana göre çok saçma, özellikle de takipçileri için. Zaten o videoyu izliyoruz, bir daha niye Shorts'da izleyelim ki.

Aynen öyle sonrasında çok çocukca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerede o eski YouTube. Bize yavaş yavaş alıştırdılar shortsa. Eskiden uzun uzun ne izleyeceğimize bakardık. Şimdi ne izleyeceğimize YouTube karar veriyor.😢

İnternet alemi bu darbeyi bir kere yedi bile. Kalksa bile içerik üreticileri de izleyici kitle de başka platforma çökerler. Ama eski youtuberlar geri eskisine dönmez bence.

Bence dediklerinden hiçbiri olmaz. Sadece tek bir tanesi olur, o da cringe içerikler.

Shorts gitse ve cringe içerikler bitse bile Burak Oyunda ve Takla King gibi youtuberler yine izlenmez, eski kitlesi yok, yaşlandılar, kimse yaptıkları espriyi anlamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı