SibaNet'e geçtim

@Akif
Hocam alt yapı yok superbox kullanıyorum fakat baz istasyonu ile alakalı bağlantı kopmaları vs yaşadığım için sibaneti düşünüyorum sende bağlanti kopması ping vs. yaşadın mi

@raxed arada bir kötü havalarda anten oynadığından olabiliyordu. Onda da gelip düzeltiyorlardı. Superbox'tan sonra bu çok memnun etti beni ve ailemi. Ailem hala kullanıyor.
Süperbox'ta çok bağlantı kopmaları yaşıyordum oyunda iken bir anda bağlantım kopuyordu. Sence sibanet'e geçmeli miyim? Şuan süperbox köşede turuyor mobil veri ile idare ediyorum.

ADSL yoksa Sibanet kullanılabilir bence. Konuma bağlı tabi. Sibanet her şehirde yok. Hangi şehirdesin?
İzmir'deyim

Şikayetvar da vs. akşamları çok fazla ping olduğunu söylemişler. Yağmurlu havalarda ve akşam saatlerinde durum nasıldı?
Eğer alırsam 25 download 5 upload almayı düşünüyorum. Fiyatı 200TL

@raxed çok rüzgar olmazsa sıkıntı olmuyor kolay kolay. İzmir'de Sibanet yoktu sanırım. Benzeri yerel sağlayıcılar vardır.
Vipnet varmış hocam 24/10 tarifesi var

Ben sadece valorant oynayan biriyim. Süperbox'ta ping sorunu olmuyordu fakat bağlantı kopmaları yaşıyordum özellikle akşam vakitleri. Bu vipnet çanaklı internette bağlantı kopmasını yaşar mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı