Siber polis olmak için ne yapmak gerekir?

KralAdam_53

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba CV'me göre siber polis nasıl olurum? O şekilde yönlendirme yaparsanız sevinirim.

● 14 yaşında bir 9. sınıf meslek lisesi bilişim öğrencisiyim.
● HTML ve Python az olsa yazabiliyorum.
● 14 yaşında davam oldu.
● B1 İngilizcem var.
● Matematik ağır sıkıntılı.
● Sinir hastalığı var. (sinirlerimi kontrol edememe durumunda)
● Mental sağlığım git gide düşmek üzere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba CV'me göre siber polis nasıl olurum? O şekilde yönlendirme yaparsanız sevinirim.

● 14 yaşında davam oldu.
● B1 İngilizcem var.
● Mental sağlığım gitgide düşmek üzere.

Siber isi HTML Python ile pek de alakası yok kaç gün dusunsen aklına gelmeyecek şeyleri kullanıyorlar davan varsa mağdur sen değilsen sıkıntılı bir durum olmaz polis olduktan sonra siber guvenlik için başvuru yapabilirsin ama genelde çok iyi reverse Engine ve yazılımcılari aliyorlar.

● 14 yaşında davam oldu.
● B1 İngilizcem var.
● Mental sağlığım git gide düşmek üzere.
Dava ne ile alakalı yüz kızartıcı suçlarsa giremezsin. Son 2 adım psikologla psikiyatristle çözülür gibi. Matematik halledilir sıkıntı yok.

İlk önce emniyetin içinde olman lazım sonra içerden alırlar ama herkesi almazlar sibere bide sicilin falan varsa polisliği askerliği unut

Siber isi HTML Python ile pek de alakası yok kaç gün dusunsen aklına gelmeyecek şeyleri kullanıyorlar davan varsa mağdur sen değilsen sıkıntılı bir durum olmaz polis olduktan sonra siber guvenlik için başvuru yapabilirsin ama genelde çok iyi reverse Engine ve yazılımcılari aliyorlar.

İlk önce emniyetin içinde olman lazım sonra içeriden alırlar ama herkesi almazlar sibere bir de sicilin falan varsa polisliği askerliği unut.

Dava ne ile alakalı yüz kızartıcı suçlarsa giremezsin. Son 2 adım psikologla psikiyatristle çözülür gibi. Matematik halledilir sıkıntı yok.

Sicilim, bir (belli etmek istemediğim site ama eğitim ile alakalı) hesabı çalmamla alakalı. Arkadaş kurbanı olduğum için bu suça giriştim (kişi küseceğini söyledi ben de arkadaş kaybetmemek için girdim)
Bir de bu reverse Engine derken nasıl yani onları bilmiyorum da.

Ne davası oldu? Hukuksal süreçler/sabıka kayıtları kolluk kuvveti olmaya engel olabiliyor.

Bir tane devlet eğitim sitesinde bir kişinin hesabını çaldım. Arkadaşım şifreyi görmüş benden T.C. Falan bulursun el at dedi, ben de karşı çıktım, arkadaş küseriz deyince verdim. Çocuk oraya Atatürk'e ve şehitlere hakaret etmiş.

Sicilim, bir (belli etmek istemediğim site ama eğitim ile alakalı) hesabı çalmamla alakalı. Arkadaş kurbanı olduğum için bu suça giriştim (kişi küsceğini söyledi bende arkadaş kaybetmemek için girdim)

Bir de bu reverse Engine derken nasıl yani onları bilmiyorumda.

Bir tane devlet eğitim sitesinde bir kişinin hesabını çaldım. Arkadaşım şifreyi görmüş benden T.C. Falan bulursun el at dedi bende karşı çıktım arkadaş küseriz deyince verdim. Çocuk oraya Atatürk'e ve şehitlere hakaret etmiş.

Tersine muhendislik programin mantığını öğrenip kirma ivir zivir senin işin zor açıkçası.

Sicilim, bir (belli etmek istemediğim site ama eğitim ile alakalı) hesabı çalmamla alakalı. Arkadaş kurbanı olduğum için bu suça giriştim (kişi küsceğini söyledi bende arkadaş kaybetmemek için girdim)

Bir de bu reverse Engine derken nasıl yani onları bilmiyorumda.

Bir tane devlet eğitim sitesinde bir kişinin hesabını çaldım. Arkadaşım şifreyi görmüş benden T.C. Falan bulursun el at dedi bende karşı çıktım arkadaş küseriz deyince verdim. Çocuk oraya Atatürk'e ve şehitlere hakaret etmiş.

Amaç neydi bunu yaparken?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı