Büyük suç bu ama arkadaşının sövdüğü kanıtlandı mı dava bitti mi yaniAmaç yoktu, arkadaşım yoktu o zamanlar arkadaş küserim deyince vermek zorunda kaldım... Bu olaydan dolayı psikoloğa kaç kez göründüm.
Büyük suç bu ama arkadaşının sövdüğü kanıtlandı mı dava bitti mi yaniAmaç yoktu, arkadaşım yoktu o zamanlar arkadaş küserim deyince vermek zorunda kaldım... Bu olaydan dolayı psikoloğa kaç kez göründüm.
Büyük suç bu ama arkadaşının sövdüğü kanıtlandı mı dava bitti mi yani.
O zaman çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Dava sonuçlansın önce 4 sene de sonuçlanır zaten en son kararı ona göre verirsin.Mahkemeye çıktım, arkadaş gelmedi, zaten o olduğu kanıtlandı, VPN kullanmış VPN adresinden bypass edilip tespit edilmiş ama Atatürk'e aleyhine işlendiği için yargılama devam edecekmiş. (suç işleme iştirak seviyem düşük diye hapse girme olasılık çok düşükmüş o Atatürk olayından beraat alabilirmişim)
O zaman çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Dava sonuçlansın önce 4 sene de sonuçlanır zaten en son kararı ona göre verirsin.
Sonuçlansın başıma bir şey gelmezse cevap veririm buraya yazın etikette atarsanız iyi olur hocamÇocuk mahkemesi olduğu için erken sonuçlanır dediler, tek eğitim tedbiri vereceklermiş bana o kadar.
Sonuçlansın başıma bir şey gelmezse cevap veririm buraya yazın etikette atarsanız iyi olur hocam
Tamam başkan iyi akşamlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.