Yaşlı Hastalıkları Uzmanıyım.Avukat falan mısın? Herhangi bir dalga geçme amaçlı değil cidden soruyorum.
Yaşlı Hastalıkları Uzmanıyım.Avukat falan mısın? Herhangi bir dalga geçme amaçlı değil cidden soruyorum.
Saat 13:16 sularında Ömer Faruk'u kaybettik
KENDİSİNE TEMİZ ÇAMAŞIR GÖTÜRÜLMESİ RİCA OLUNUR.Forum sakinlerinin dikkatine! Ömer faruk siirt
E Tipi Ceza İnfaz Kurumu nda hapse girmiştir.
Arkadaşlar şu an şehir dışındayım. Yarın gideceğiz büyük ihtimalle.
Hayatında hiç mi küfür falan etmedin o yüzden de olabilir.Arkadaşlar şu an şehir dışındayım. Yarın gideceğiz büyük ihtimalle.
Dalga geçmeyecektin geçersen böyle olur. Özel konuşmalarınızda iktidarla nasıl dalga geçtiniz? Çok ağır konuştuysanız sorun olabilir.

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Şimdi bu sabah ailemle kahvaltı yaparken babamı İl Emniyetten aradılar. Arayan kişi kendisinin Siirt Emniyet Müdürlüğü Siber Suclar biriminden aradığını babama gelip ifade vermesi gerektiği söyledi. Şimdi ben Siirt'te oturuyorum, 15 yaşındayım. Babam bana benim bir şeyler yaptığımı söylüyor. Halbuki benim siber suç sayılabilecek yaptığım en büyük şey ülkenin neredeyse yarısının yaptığı torrent oyun, film falandır. Zaten öyle saldırı, DDoS falan da anlamam. Şu an kafam çok karışık ne yapmamız gerek bilmiyorum. Yani ara sıra Instagram'da post paylaşılmıştır mesela. Birkaç kere iktidar aleyhinde yapılan yorumları beğenmişimdir. Hala anlamış değilim yardımlarınızı bekliyorum. Ve cidden numara doğru. Google'a yazdığımda aynı numara çıkıyor.
Durumu bildirmezsen kaçak sayılırsın. Ara, yarın gideceğini belirt.Arkadaşlar şu an şehir dışındayım. Yarın gideceğiz büyük ihtimalle.
Durumu bildirmezsen kaçak sayılırsın. Ara, yarın gideceğini belirt.
Belirttim hocam zaten sıkıntı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.