Siber suçlardan ifade vermeye çağrıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar şu an şehir dışındayım. Yarın gideceğiz büyük ihtimalle.
Hayatında hiç mi küfür falan etmedin o yüzden de olabilir.
Yada iftiraya uğramışsındır yada yaptığın bir şakayı gerçek sananlar olmuştur.
Yani herhangi bir konuda şaka yaptıysan gerçek sanan olmuştur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga geçmeyecektin geçersen böyle olur. Özel konuşmalarınızda iktidarla nasıl dalga geçtiniz? Çok ağır konuştuysanız sorun olabilir.

Adı üstünde özel yani DM nasıl bulabilir ki emniyet karşıdakı kişi büyük ihtimalle arkadaşı zaten neden onu şikayet etsin yoksa ben mi yanlış anladım özel konuşma dediği şeyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışlıkla falan olduğunu sanmam. Şüpheli bir şeyler yapmışsındır ondan çağırmışlardır 😁
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Şimdi bu sabah ailemle kahvaltı yaparken babamı İl Emniyetten aradılar. Arayan kişi kendisinin Siirt Emniyet Müdürlüğü Siber Suclar biriminden aradığını babama gelip ifade vermesi gerektiği söyledi. Şimdi ben Siirt'te oturuyorum, 15 yaşındayım. Babam bana benim bir şeyler yaptığımı söylüyor. Halbuki benim siber suç sayılabilecek yaptığım en büyük şey ülkenin neredeyse yarısının yaptığı torrent oyun, film falandır. Zaten öyle saldırı, DDoS falan da anlamam. Şu an kafam çok karışık ne yapmamız gerek bilmiyorum. Yani ara sıra Instagram'da post paylaşılmıştır mesela. Birkaç kere iktidar aleyhinde yapılan yorumları beğenmişimdir. Hala anlamış değilim yardımlarınızı bekliyorum. Ve cidden numara doğru. Google'a yazdığımda aynı numara çıkıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı