Sıcaklık değerleri normal mi?

Şuan Prime95 ile yapmaktayım, 10 dakika oldu maksimum 96 dereceyi gördü, sanırım ilk program biraz sıkıntılı, teste devam ediyorum 10, 20 dakika sonra maksimum değeri söylerim. Fanların hepsi sorunsuz dönüyor, ışıkları yanıyor. Zaten kurulumu bu sabah Mediamarkt çalışanı yaptı hep yanındaydım ve izledim. İnternetten okuduğum kadarıyla bu CPU'nun maksimum gördüğü değer 95 dereceymiş doğru mudur stok fanla.

Şuan Prime95 ile yapmaktayım, 10 dakika oldu maksimum 96 dereceyi gördü, sanırım ilk program biraz sıkıntılı, teste devam ediyorum 10, 20 dakika sonra maksimum değeri söylerim. Fanların hepsi sorunsuz dönüyor, ışıkları yanıyor. Zaten kurulumu bu sabah Mediamarkt çalışanı yaptı hep yanındaydım ve izledim. İnternetten okuduğum kadarıyla bu CPU'nun maksimum gördüğü değer 95 dereceymiş doğru mudur stok fanla.
Hocam, size masraf olucak galiba o işlemci.
Ben olsam en azından 100-150 TL bandında bir işlemci soğutucu alırdım.
O işlemci bence bunu hakediyor.:)

Sıvı soğutmayı alacağım zaten aklımda vardı ama şuan bütçe çıkmadığı için alamadım. 2 ay sonra alsam sorun yaratır mı? Test' de değerler şuan Min 44, Normal 93, Max 96 yük altında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı