Sıcakta nasıl uyunur?

32 yaşındayım, soğuğun bir zararını değil hep yararını gördüm. Son yatışlı hastalığımı 2005 yılında geçirdim, ondan sonra sadece 2 defa hafif grip oldum. Bağışıklık sistemim soğuk havalara da alışkın olduğundan dolayı soğuk geçen aylarda dayanımını azaltmıyor.
Hocam ben de soğuğa alışkındım ama yaşadığım yerden dolayı alışkanlığım gitti galiba. Ben de sıcağa alıştım. Kısa kolludan utandığım için fermuarlı bir şey giyiyordum. Alıştım sonra.
Maşallah hocam kutup ayısı gibisiniz.😅

Hava 22 derece ama ben olduğum yerde pişiyorum. 1 saattir yatakta dört dönüyorum. Nasıl uyuyacağım?

25-30 derece aralarında uyuyorum, buz gibi suda duş al, battaniye ile yatma, hala terliyorsan sadece iç çamaşırı ile yat.
Hocam ben de soğuğa alışkındım ama yaşadığım yerden dolayı alışkanlığım gitti galiba. Ben de sıcağa alıştım. Kısa kolludan utandığım için fermuarlı bir şey giyiyordum. Alıştım sonra.
Maşallah hocam kutup ayısı gibisiniz.😅

Bende alışıyorum 27 derece şu an hava.

Ulan herkes ciddi ciddi bir şeyler önermiş bende öneriyim bari... Eğer sıcak havada rahat uyumak istiyorsan açıyorsun arkada yağmur sesini, yorganı üstünden atıp camı açıyorsun. Üşüdüğünü düşünüyorsun ve gerçekten üşümeye başlıyorsun böylece rahatça uyuyabilirsin.

Ulan herkes ciddi ciddi bir şeyler önermiş bende öneriyim bari... Eğer sıcak havada rahat uyumak istiyorsan açıyorsun arkada yağmur sesini, yorganı üstünden atıp camı açıyorsun. Üşüdüğünü düşünüyorsun ve gerçekten üşümeye başlıyorsun böylece rahatça uyuyabilirsin.

Ve zihniniz de canlandırdığınız soğuk hissinin hayalini kurup sıcaktan ölmeyi bekleyebilirsiniz.

22 dereceye şükredin. Alanya hem sıcak hem nem de çok yüksek. Pişiyoruz, pişiyor...

Çözüm olarak pencereleri açık tutun, üstünüze battaniye falan örtmeyin, direk yatın. Vantilatör varsa vantilatör kullanın, çok rahat ettiriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı