Şiddeti normalleştiren bir nesil topluma ne katabilir?

Hepsi enflasyon kaynaklı. Enflasyon olan ülkede sosyal çürüme başlar. Bu da sosyal çürümenin sonucudur. Bu toplumun içerisinde büyüyüp şiddeti normalleştiren bir nesil, birey; topluma hiçbir şey katamaz.

@Taksi Naber Müdür, gördüğünüz gibi şiddeti normalleştiren bireylerin içerisinde büyüyen bir birey, topluma hiçbir şey katamaz. Canlı örneği de buradadır. Aynı şiddeti devam ettirir.

@Taksi Naber Müdür, gördüğünüz gibi şiddeti normalleştiren bireylerin içerisinde büyüyen bir birey, topluma hiçbir şey katamaz. Canlı örneği de buradadır. Aynı şiddeti devam ettirir.
Sınıfta bir çocuk vardı sürekli bel altı şakalar yapma dedikçe bir şeyi ısrarla yapıyordu. Uyardım devam etti. En son onu dövdüm artık yapmıyor. Şuan kimseyle konuşarak bir şeyi halledemezsin tek bir çözüm kaldı.

Akılları mantıklı düşünmeye yetmediği için hayvani içgüdülerle saldıran insanlar çoğu. Bir sokak köpeğinden nasıl bir şey katmasını beklemiyorsak bu tür insanlardan da bir beklentimizin olabilmesi ihtimalini pek mümkün görmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı