Edmond dantes
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Dijital Tasarımcı
Arkadaşlar merhabalar, direkt konuya dalmak istiyorum ben bir tartışma veya bir kavgaya dahil olduğumda karşımdaki kişiye yükselmekte sorun yaşıyorum. Elimde olmadan alttan alıyorum ve bu bana hep ileri dönük bir sıkıntı olarak geri geliyor. Hakkımı savunmam gerekirse hep savunuyorum ama bunu yaparken hep sakin bir tavırla gerçekleştiriyorum. Karşımdaki insan bir yabancı olursa yine bu kişi ile şiddetli münakaşalara girebiliyorum ama bu kişi bir tanıdık ve özellikle bir şeyler paylaşmışlığım varsa bunu yaparken çok zorlanıyorum. Arkadaşlarımla tartışırken muhabbet şiddetli bir hal aldığı oluyor ama benim bir yerden sonra gitmiyor. O kişi bir anda beklemediğim şekilde parlarsa sesimi çıkaramıyorum. Kilitleniyor. Bunu nasıl aşabilirim? Bir ağabey, abla tavsiyesi verebilir misiniz?
Mesela bugün, küsmüş olduğum bir arkadaşım ile bir tartışmaya girdim ve herkesin ortasında bana bağırdı ve hiçbir şey yapamadım.
Mesela bugün, küsmüş olduğum bir arkadaşım ile bir tartışmaya girdim ve herkesin ortasında bana bağırdı ve hiçbir şey yapamadım.