Çözüldü Sierra kurulumundan sonra HDD'den Boot

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
Sarıyer, İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sitemizdeki Sierra kurulumu ile ilgili olan konu uzerinden sistemime kurulumu gerçekleştirdim. Fakat desktop üzerindeki Clover klasörü içerisinde bulunan Multibeast'i USB den boot etmemesi için çalıştırmak istediğimde "Multibeast hasar görmüş olduğu için açılamıyor. Onu çöp sepetine taşımalısınız." diye bir uyarı veriyor. Ne yapılması gerekiyor?

Multibeast yerine Clover ile yapayım dedim fakat hala USB ile açılıyor. Arkadaş biraz karışık anlatmış burada.

macOS Sierra Güncel Kurulum İmajı

Bilgisi olan bir arkadaş el atabilirse sevinirim, 3 gündür uğraşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Clover configurator ile efi bölümünü mount et. Sonrasında USB içerisindeki clover klasörü ile No name içindeki clover klasörü ile değiştir. Sistemi yeniden başlat.
Sistemi USB'den başlat. Clover boot options ve sonrasında add clover boot options for all entries üstüne gel ve enter bas.
Daha detaylı nasıl anlatılır bilmiyorum.

İlk başta Clover Confirigator programını kullanarak EFI bölümünü mount et. Daha sonra NO NAME adlı bir disk belirecek. USB belleğinin içindeki EFI/CLOVER klasörü ile beliren NO NAME diski içindeki EFI/CLOVER dosyalarını değiştir. Sonrasında bilgisayarını yeniden başlat.

No Name isminde bir disk değil de EFI isimli bir disk beliriyor. Dediklerinizi yapıyorum fakat USB'yi çıkarmadan da sistemi yeniden başlattığımda Clover Boot Options yada ona benzer bir şey çıkmıyor. Ne Wi-Fi yükleyebildim ne de ses sürücüsü. Çok karışık.

Evet disk1s1 gibi bir seçenek çıkıyor mount ediyorum, klasörleride kopyalıyorum fakat USB ile sistem açtığımda öyle bir seçenek çıkmıyor.

USB'yi çıkardığımda ise diğer sabit diskten otomatik Windows 10 açılıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı