Sierra R7 240 7 MB gözükme sorunu

Katılım
15 Şubat 2017
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • macOS Sierra Sürüm 10.12
  • İşlemci 3GHz Intel Core i5
  • Bellek 4GB 1600 MHz DDR3
  • Grafik AMD Radeon R7 240 7MB

Genel bilgi ekranında bu şekilde listelenen sitem bilgilerimden AMD ekran kartımın 7MB olarak yazdığını görüyorum. Çözüm önerilerinizi beklemekteyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam "Clover Fake ID" ile çalışabilir ama en sağlam yol kext düzenlemesine gitmenizdir. Hatırladığım kadarıyla yapmanız gereken AMD7000Controller ile AMDRadeonX4000 kext dosyalarına kendi ekran kartı ID numaranızı girmeniz. Mesela 0x66101002 gibi.
Dikkat etmen gereken husus ise ekran kartınızın familyasının bulunduğu yere eklemenizdir. Örneğin CapeVerde gibi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı