Sierra'da USB'den boot nasıl kaldırılır?

Hocam X yerine 500 MB'lik yeni oluşturduğunuz bölümü yazacaksınız, list partition yazarak bölümlere bakabilirsiniz.

Hocam X yerine 500 MB'lik yeni oluşturduğunuz bölümü yazacaksınız, list partition yazarak bölümlere bakabilirsiniz.
Ben de X yazdım hocam
list partition yazdığımda şöyle görünüyor
hata bu

Dosya Ekleri

• resim_2022-04-12_210938331.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 21
  • resim_2022-04-12_211620855.png
    76,1 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Tamam şimdi select partition 3 yazın ve sonrasında assign letter=X yazın. Sonrasında yeni bir yönetici olarak açılmış CMD sekmesi açın ve X: yazın, sonra mkdir EFI, sonra EFI klasörünü nereye attıysanız ona göre bu komutu yazın, ben örnek olarak masaüstüne atılmış bir EFI klasörünü örnek alacağım, robocopy /MIR C:\Users\Enes\Desktop\EFI X:\EFI, işlem bittiğinde dir yazıp EFI klasörü gözüküyor mu kontrol edin. EFI klasörü oradaysa diskpartın açık olduğu cmdye geri dönün ve sadece remove yazıp çıkın.

İşlem başarılı ancak boot menüsünde HDD gözükmüyor o yüzden başlamıyor da

Dosya Ekleri

• image.jpg
    254 KB · Görüntüleme: 18
CMD'de X bölümünün içindeyken dir yazdığınızda sadece EFI klasörü gözüküyordu değil mi?
2 olması lazım
Depolama birimi de böyle ancak maalesef bios da sadece ssd görünüyor
öncesinde de böyleydi hdd launch csm yi açınca sanırım gidiyor.

Dosya Ekleri

• resim_2022-04-12_214919141.png
    14 KB · Görüntüleme: 21
2 olması lazım
Sanırım yanlış atmışsınız. Geri Windows'u açın, yine CMD'yi açın, rd /S /Q X: yazın, sonra yine X: yazıp X bölüntüsüne girin, yine mkdir EFI, sonra üstte attığım robocopy komutunda son kısımda X:\EFI yazın. robocopy /MIR C:\Users\Enes\Desktop\EFI X:\EFI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…