Ben de X yazdım hocamHocam X yerine 500 MB'lik yeni oluşturduğunuz bölümü yazacaksınız, list partition yazarak bölümlere bakabilirsiniz.
İşlem başarılı ancak boot menüsünde HDD gözükmüyor o yüzden başlamıyor daTamam şimdi select partition 3 yazın ve sonrasında assign letter=X yazın. Sonrasında yeni bir yönetici olarak açılmış CMD sekmesi açın ve X: yazın, sonra mkdir EFI, sonra EFI klasörünü nereye attıysanız ona göre bu komutu yazın, ben örnek olarak masaüstüne atılmış bir EFI klasörünü örnek alacağım, robocopy /MIR C:\Users\Enes\Desktop\EFI X:\EFI, işlem bittiğinde dir yazıp EFI klasörü gözüküyor mu kontrol edin. EFI klasörü oradaysa diskpartın açık olduğu cmdye geri dönün ve sadece remove yazıp çıkın.
CMD'de X bölümünün içindeyken dir yazdığınızda sadece EFI klasörü gözüküyordu değil mi?İşlem başarılı ancak boot menüsünde HDD gözükmüyor o yüzden başlamıyor da
2 olması lazımCMD'de X bölümünün içindeyken dir yazdığınızda sadece EFI klasörü gözüküyordu değil mi?
Sanırım yanlış atmışsınız. Geri Windows'u açın, yine CMD'yi açın,2 olması lazım
rd /S /Q X: yazın, sonra yine X: yazıp X bölüntüsüne girin, yine mkdir EFI, sonra üstte attığım robocopy komutunda son kısımda X:\EFI yazın. robocopy /MIR C:\Users\Enes\Desktop\EFI X:\EFIDiskparta girmeyeceksiniz, normal CMD üzerinden. Tabii yönetici olarak çalıştırın.
olduDiskparta girmeyeceksiniz, normal CMD üzerinden. Tabii yönetici olarak çalıştırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.