Sıfır 6900XT 95 derecede çalışıyor

Sadık37

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, daha dün sipariş edip gelmesine rağmen hiç kullanılmamış ekran kartım FurMark testinde 95 dereceleri gösteriyor. Bu değerler normal değildir herhalde. Size sorum bu termal macunu değiştirmeli miyim? Bir de termal pedler varmış onlara dokunmayın diyor bazı konularda, ne yapmalıyım? Bir de son olarak ekran kartını sıfır 20 bin TL'ye almıştım hata mi yapmışım? 😁

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sıfır olduğunu düşündüren şey ne size? Bence bu kart sıfır değil. 95 derece çok ciddi yüksek seviyeler.

Herkese merhaba, daha dün sipariş edip gelmesine rağmen hiç kullanılmamış ekran kartım FurMark testinde 95 dereceleri gösteriyor. Bu değerler normal değildir herhalde. Size sorum bu termal macunu değiştirmeli miyim? Bir de termal pedler varmış onlara dokunmayın diyor bazı konularda, ne yapmalıyım? Bir de son olarak ekran kartını sıfır 20 bin TL'ye almıştım hata mi yapmışım? 😁

Sıfır?

95 derece hotspot sıcaklığı ise normal.

Hocalarım gpu sıcaklığı 74-75 derecelerde seyrediyor ama hotspot sıcaklığı 95 derece yine de çok fazla değil mi ateş atıyor kart bu arada kart sıfır benim aklıma ilk gelen şey kart bi yerde bekletildiği için macunlarinda bı sorun olduğu

@Sadık37 bir sıkıntı var hocam o doğru ama termal bakım yapmak garantiyi devre dışı bırakır ayrıca 6900 XT gibi 5 yıl önce çıkmış kartın sıfır olması mümkün değil gibi gözüküyor.

6. nesil karta 20.000₺ vermek pek mantıklı olmamış.

Sıcaklığa gelirsek, kasanız, ortam sıcaklığı buna etken. Tam marka modeli nedir? Bu da önemli bir konu.
Hocam xfx merc 319 limited black kart

@Sadık37 bir sıkıntı var hocam o doğru ama termal bakım yapmak garantiyi devre dışı bırakır ayrıca 6900 XT gibi 5 yıl önce çıkmış kartın sıfır olması mümkün değil gibi gözüküyor.
Keşke 5060 ti 16 alsaydık o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı