Evet benimde sattığım laptoplarda artık bu bahsedilen jelatin yok. Bu sebepten marka model sormuştum.Jelatinden kastın ekrana yapıştırılandan ise o devir kapanalı bayağı oldu sanırım. Klavye ve ekran arasına ince bir örtü koyuyorlar sadece.
Evet benim de sattığım laptoplarda artık bu bahsedilen jelatin yok. Bu sebepten marka model sormuştum.
Evet benim de sattığım laptoplarda artık bu bahsedilen jelatin yok. Bu sebepten marka model sormuştum.
Son 1 yıl içerisinde HP, Acer, Monster, ASUS her marka cihazın alımını yaptım hocam hepsinde de aynı örtü mevcuttu.
Doğru artık ekranda jelatin bulunmuyor. Siyah ince bir bez parçası vardır ve klavyenin üstüne koyulur. Fabrikadan bu şekilde teslim edilir. Çok tedirginsen kullanılmış mı diye alt kasada bulunan vida kafalarına bakabilirsin, enter ve ok yönleri tuşlarına flash ile bakabilirsin. İşletim sistemli bir bilgisayar aldıysan satıcı sonradan işletim sistemini kurmak için bilgisayarı açmış olabilir. Ama bunlar senin kullanmanı etkileyecek şeyler değil.HP 245 G9.
Klavyede de jelatin vs yok hocam sadece siyah bez parçası tarzı bir şey vardı.
Hocam bende Teknosa mağazasından bir HP Laptop aldım jelatini bendede yoktu HP jelatin koymuyor heralde.Paketi açtım laptop kapağını kaldırdım jelatini yok kullanılmış mı bu acaba? Nasıl anlayabilirim bunu
Hiç mi jelatin yoktuHocam bende Teknosa mağazasından bir HP Laptop aldım jelatini bendede yoktu HP jelatin koymuyor heralde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.