Sıfır alınan HP laptopun jelatini yok

Merhabalar, marka model belirtebilir misiniz? Ayrıca istediğiniz jelatin ekrana yapıştırılan mı?

Jelatinden kastın ekrana yapıştırılandan ise o devir kapanalı bayağı oldu sanırım. Klavye ve ekran arasına ince bir örtü koyuyorlar sadece.

Jelatinden kastın ekrana yapıştırılandan ise o devir kapanalı bayağı oldu sanırım. Klavye ve ekran arasına ince bir örtü koyuyorlar sadece.
Evet benimde sattığım laptoplarda artık bu bahsedilen jelatin yok. Bu sebepten marka model sormuştum.

Evet benim de sattığım laptoplarda artık bu bahsedilen jelatin yok. Bu sebepten marka model sormuştum.

HP 245 G9.

Klavyede de jelatin vs yok hocam sadece siyah bez parçası tarzı bir şey vardı.

Son 1 yıl içerisinde HP, Acer, Monster, ASUS her marka cihazın alımını yaptım hocam hepsinde de aynı örtü mevcuttu.

Siyah bir örtü mü bez parçası mı artık her neyse o vardı hocam başka da bir şey yoktu klavyede olsun ekran da olsun jelatin vs yok.

HP 245 G9.

Klavyede de jelatin vs yok hocam sadece siyah bez parçası tarzı bir şey vardı.
Doğru artık ekranda jelatin bulunmuyor. Siyah ince bir bez parçası vardır ve klavyenin üstüne koyulur. Fabrikadan bu şekilde teslim edilir. Çok tedirginsen kullanılmış mı diye alt kasada bulunan vida kafalarına bakabilirsin, enter ve ok yönleri tuşlarına flash ile bakabilirsin. İşletim sistemli bir bilgisayar aldıysan satıcı sonradan işletim sistemini kurmak için bilgisayarı açmış olabilir. Ama bunlar senin kullanmanı etkileyecek şeyler değil.

Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı