Sifir Asrock B450M Pro4 ve 2. el RX 580 alinir mi?

Malatyalımm

Hectopat
Katılım
4 Nisan 2019
Mesajlar
179
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Asrock B450M Pro4 Alsam sorun yaşar mıyım? Tedirginim.

2. Elden RX 580 8GB Ekran kartı alacağım Tercih edermisiniz? veya bir öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PRO4 anakartı, şu an piyasada bulunan en kullanışlı kartlardan birisi. 2 adet M2 desteği (NVMe ve SATA), USB 3.1 GEN ve 2 GEN destekleri ve sayamadığım onca güzel girişlere sahip bir kart ve ASRock zaten kaliteli bir üreticidir. Almanızı şiddetle öneririm. Hangi işlemci için?
 
Pro4 anakartı, şu an piyasada bulunan en kullanışlı kartlardan birisi. 2 adet M.2 desteği (NVMe ve SATA), USB 3.1 GEN ve 2 GEN destekleri ve sayamadığım ONC'a güzel girişlere sahip bir kart ve ASRock zaten kaliteli bir üreticidir. Almanızı şiddetle öneririm. Hangi işlemci için?

R5 2600 işlemci.
RX 580 i toplu olarak almak istediğinizi söyleyin, muhtemelen niyetinizi anlamayacaktır. Bu sayede mining yapılıp yapılmadığını da anlamış olursunuz.
GTX 1000 serilerine bakacağım mining olayından dolayı
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı