Eğer bulabiliyorsan 2. el GTX 750 Ti al daha performanslı, dediğin gibi 2. eller bile bitmişse GT 1030 al 2 kartta vardı bende çok performans bekleme çünkü ben alamıyordum.
İşlemcin iyi ise GT 1030 alıp ilerde fiyatlar düşünce yeni bir ekran kartı alırsın mükemmel olur.Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım ama tek eksiğim ekran kartı kaldı. Sizce taksitle 0 GT 1030 alınır mı?
Biliyorum sıfır fiyatı fazla şu anki fiyatını hak eden bir kart değil ama 2.5 aydır ekran kartı arıyorum. Bulunduğum konumda 2.el GT 1030 yakın kart bile yok.
O yüzden artık taksitle almaya karar verdim ama sayın Technopat üyelerine sormak istedim. Sizce alınır mı fiyatlar düşer mi?
2. bir soru aradaki 400 500 TL fark verilip RX 550 alınır mı?
APU işlemci al demeyin her şey hazır sadece ekran kartı yok.
Beni ne kadar ileri götürür bu kart.
Ryzen 3 1200.
Corsair 8 GB 3200MHz DDR4 RAM.
MSI A320M-A Pro.
FSP 500W PSU.
240 GB SSD.
500GB HDD.
İşlemcin iyi ise GT 1030 alıp ileride fiyatlar düşünce yeni bir ekran kartı alırsın mükemmel olur.
İşlemcin kötü ise GT 1030 iyi bir performans veremez.
Önerdiğim işlemciler: Ryzen 5 1600 - Ryzen 5 1600 AF - Ryzen 5 2600 - Ryzen3 3100.
Kuzenim 8 GB RAM ile Ryzen 5 1600 kullanıyor ve GT 1030 ekran kartı daha sistemini dizeli 1.5 ay falan oldu Valorant oyununda orta-yüksek karışık ayarlar 1920x1080p 150-170 FPS arası alıyor.
Bende yeni bir bilgisayar dizmeyi düşünüyorum Ryzen 5 2600 + GT 1030 OC 2 GB koyduracağım galiba.
Sistem bu.
Uyar diye düşünüyorumSistem bu.
ETS 2 SnowRunner gibi simülasyon oyunları oynayacağım yani bu oyunları rahat (akıcı) oynatmazmı GT 1030.
Bir de sizin oynadığınız oyun var mıydı GT 1030 la ve perfonması nedir oyunda birkaç tane söylebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım ama tek eksiğim ekran kartı kaldı. Sizce taksitle 0 GT 1030 alınır mı?
Biliyorum sıfır fiyatı fazla şu anki fiyatını hak eden bir kart değil ama 2.5 aydır ekran kartı arıyorum. Bulunduğum konumda 2.el GT 1030 yakın kart bile yok.
O yüzden artık taksitle almaya karar verdim ama sayın Technopat üyelerine sormak istedim. Sizce alınır mı fiyatlar düşer mi?
Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım ama tek eksiğim ekran kartı kaldı. Sizce taksitle 0 GT 1030 alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.