Sıfır HDD'nin kullanım süresi

SrcnTSC

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ürünü uygun olduğu için 220 TL aldım. Fakat ürünün garanti sorgulaması yaptığımda bütün parça şeklinde satılan ürün olduğu için satıcı ile görüşün yazdı. Satıcıya sorduğumda TPIC cihaz onarımı için toplu alındığı söylendi. Garanti olayı durumunda kendilerine göndermem istendi. Gereken testleri yaptım cihaz 3 saat çalıştı olarak gözüküyor. Kasayı takarken bayağı uğraştım o yüzden mi bu süre gözükmektedir. 2. el olsa bile sorun çıkarır mı geri göndermek istemiyorum. Performans bakımından değerler nasıldır? Bilgisayarıma girince disk simgelerinin değiştiğini fark ettim nedeni nedir? İade etmeme gerek var mı?

Satıcının bana konu hakkında verdiği cevapta bu şekilde arkadaşlar. Sadece 3 soru sordum. İlk başta deneyin sorun çıkarsa iade yapalım dedi. Şimdi bu şekilde. Dediği gibi bir durum olabiliyorsa cihazı iade etmeyeceğim.

Dosya Ekleri

• dsfsdfsfd.png
    dsfsdfsfd.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 41
  • Analiz.png
    Analiz.png
    55,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Adsız.png
    Adsız.png
    28,7 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20200401_182249.jpg
    Screenshot_20200401_182249.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20200401_182233.jpg
    Screenshot_20200401_182233.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Sorun olmaz, zaten açılıp kapanma sayısı 18 ve kullanım saati 3 saat. Muhtemelen bir bilgisayardan, SSD takılacağı için sökülmüş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı