Biz burada parasının boşa gitmesini engelliyoruz, sanmıyorum arkadaşın da ne istersem onu alırım size ne diyeceğini, belli ki bilgili birisi değil ve piyasayı takip etmiyor. 4. nesille toplamaya çalışıyor. Buraya da yardım istemek için konu açmış. Ben yardımcı olmaya çalıştım onun yerine yeni nesil tercih et dedim sen geldin ''istediği işlemciyi alır bütçeyi sen mi belirliyorsun'' diye atar yaptın burada. Benim suçum ne? Adam yardım istemek için konu açmış ben de yaptığının yanlış olduğunu belirttim yeni nesil alması gerektiğini söyledim. Adamın elinde 1151 soket anakart olsa da bütçem yok ne alabilirim dese ben gidip Ryzen al mı deyim, 4. nesil ikinci el Intel işlemci öneririm.Kardeşim benim tüm yazdıklarımı oku istersen bi, ayrıca burda ağız köşeler gibi "Yaaaaaaa ma" deme. I5 3. nesil kullanıyorum 7 seneye az kaldı diyorum hani. Nerde bunun kasması/donması? Gayet memnunum. Tutmuşsun 2 sene sonra ya ma ağlamaya.
Kardeşim biz de biliyoruz yazık olduğunu, Adam koymuş kafaya ben bunun sıfırını dizerim toplarım diyecek belkide. Ben dahi karışamam işte şunu al şu daha iyi, şunu şurdan al daha ucuz gibi. İstediği donanımı dilediği gibi alabilir, sen ya da şu indirimci bey karşılamıyor ya.