Sıfır iPhone 11 alınır mı?

Sıfır iPhone 11 128 GB halen alınır mı? 18.000TL'yi hak eden bir telefon mu yoksa 4-5 ay kadar sonra iPhone 12 mi almalıyım? O zaman içerisinde ekonominin durumunu ve Apple'ın zırt pırt zam yapmasını da düşünerek cevaplarsanız sevinirim.

iPhone 11 ile yakın bütçeye sahip önerdiğiniz başka cihaz varsa da yazabilirsiniz Apple olmak zorunda değil zaten şu ana kadar hep Android kullandım ev halkının iPhone aşkı olduğudan Android telefon görünce alerjileri tutuyor zorbalıyorlar insanı. Android dedim ama mümkünse Xiaomi falan olmasın daha yeni Note 11 almıştım 3. ayı şimdiden başladı saçma sapan donmalara.

iPhone 11 sıfır alınmaz. İkinci el sorun değilse 11 128 GB'ya da 11 Pro Max 256 GB alabilirsin. Bütçeyi arttırabilirsen 12 de iyi bir tercih olur.

S22 almayı düşünüyorum sağ olun. Varsa bilgisi olan batarya ve ısınma konusunda bilgilendirirse sevinirim bir de 4 güne S23 çıkacakmış S23 çıkınca fiyatlarda ucuzlama olur mu ve ne zaman olur bu ucuzlama sizce?

S22 almayı düşünüyorum sağ olun. Varsa bilgisi olan batarya ve ısınma konusunda bilgilendirirse sevinirim bir de 4 güne S23 çıkacakmış S23 çıkınca fiyatlarda ucuzlama olur mu ve ne zaman olur bu ucuzlama sizce?

S22 batarya konusunda sıkıntılı bir cihaz. Isınma konusunda da küçük kasa ve soğutma olmadığı için yük altında iken gereğinden fazla ısınabiliyor. Alacaksan bunları bilerek al.

Kime sorsam iPhone alacaksan 12'den sonrasını al diyor lakin 11 ile 12 arasında 10bin liralık fiyat farkı var bütçemi aşıyor maalesef. S22 hakkında ne düşünüyorsunuz forumda bir kısım S22'yi iPhone 11 ile değil 13 ile falan kıyaslıyor bir kısım ise bataryasından, ısınmasından vesaire şikayetçi. S22 daha güncel daha güçlü bir cihaza benziyor fakat dedikleri kadar sıkıntılı mı S22 bataryası? Adam 3 saat maksimum gidiyor Bluetooth ile 2 saat falan demiş geçen sene çıkmış telefon 2 saat mi gidiyor cidden.
benim kuzen samsung kullanıyor bataryayi dert etmene gerek yok bunu söylemem gerekirse çok hızlı bir şarjları var s22 kullanıyor bence bana kalırsa iphonedan gayet iyi samsung fakat samsung bütçesi 15 k aşağısına inmemeli s21 fe veyahut s22 tercihin olabilir evet batarya konusunda biraz üzebilir ama şarjın hızlı dolması zaten seni yeterince tatmin etcektir :)

S22 batarya konusunda sıkıntılı bir cihaz. Isınma konusunda da küçük kasa ve soğutma olmadığı için yük altında iken gereğinden fazla ısınabiliyor. Alacaksan bunları bilerek al.

18bin TL ile başka telefon öneriniz var mı? Bir de bu batarya ve ısınma sorunu ne kadar ciddi şu an Xiaomi Note 11 kullanıyorum şarjından vesaire memnunum S22 ile kıyaslarsak şu an elimdeki telefondan ne kadar kötü bataryası alıp pişman edecek vaziyette mi? Zaten oyun falan oynamıyorum genelde video, dizi vesaire.

18bin TL ile başka telefon öneriniz var mı? Bir de bu batarya ve ısınma sorunu ne kadar ciddi şu an Xiaomi Note 11 kullanıyorum şarjından vesaire memnunum S22 ile kıyaslarsak şu an elimdeki telefondan ne kadar kötü bataryası alıp pişman edecek vaziyette mi? Zaten oyun falan oynamıyorum genelde video, dizi vesaire.

S22 mobil veride 4-4, 5 saat Wi-Fi'de 6-6, 5 saat ekran süresi veriyor. Batarya konusunda sizin kullandığınız cihazla arasında dağlar kadar fark var.

S22 mobil veride 4-4, 5 saat Wi-Fi'de 6-6, 5 saat ekran süresi veriyor. Batarya konusunda sizin kullandığınız cihazla arasında dağlar kadar fark var.
Anladım teşekkürler, peki başka öneriniz var mı aksi halde S22den başka seçenek bulamıyorum bütçeyi de arttıramam 20bine falan.

Anladım teşekkürler, peki başka öneriniz var mı aksi halde S22'den başka seçenek bulamıyorum bütçeyi de arttıramam 20bine falan.

0 olarak S21 FE olabilir. İkinci el olarak 11 Pro Max alabilirsin. Bataryadan beklentin çok fazla ise ikinci el 11 Pro Max almaya çalış. Bu bütçelerde bu cihazdan daha iyi batarya performansı sunan cihaz yok.

0 olarak S21 FE olabilir. İkinci el olarak 11 Pro Max alabilirsin. Bataryadan beklentin çok fazla ise ikinci el 11 Pro Max almaya çalış. Bu bütçelerde bu cihazdan daha iyi batarya performansı sunan cihaz yok.
Batarya konusunda çok beklentim yok ama iki saatte de elimde kalsın istemem tabii. 2. El sıcak bakmıyorum o zaman S21 FE ve S22 düşüneceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı