wishes ruin life
Picopat
Hocam 12 pro 40k değil miydi?İkisi arasından temizse 14 al. Bunlar yerine bir tane pro model alsan çok daha iyi olur. Mesela 12 pro. 13 pro için paran yetmez sanırım.
Hocam 12 pro 40k değil miydi?İkisi arasından temizse 14 al. Bunlar yerine bir tane pro model alsan çok daha iyi olur. Mesela 12 pro. 13 pro için paran yetmez sanırım.
2.el temiz bakabilir. Çok daha iyi bir tercih olur.Hocam 12 pro 40k değil miydi?
İkisi arasından temizse 14 al. Bunlar yerine bir tane Pro model alsan çok daha iyi olur. Mesela 12 Pro. 13 Pro için paran yetmez sanırım.
33000 TLFiyat durumu ne?
Arkadaşlar sizce sıfır iPhone 13 mü almak yoksa 2-3 ay kullanılmış iPhone 14 mü almak daha mantıklı? Arasında kaldım.
12 Pro ve Pro Max gereksiz zaten. 13 daha guncel, daha guclu, centigi daha kucuk ve SoC'u daha verimli. Telefoto kamera ve LiDAR olmasa da olur.12 Pro ve 12 Pro Max'lerin 2. ellerinde az garanti oluyor. En az 20 ay garanti olmasını istiyorum.
Arkadaşlar sizce sıfır iPhone 13 mü almak yoksa 2-3 ay kullanılmış iPhone 14 mü almak daha mantıklı? Arasında kaldım.
![]()
Apple, iPhone 13 kamerasındaki can sıkıcı bir kusuru düzeltecek
Apple, bazı durumlarda sorun çıkardığı gerekçesiyle makro modunu devre dışı bırakma seçeneği için iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max için bir güncelleme yayınlayacak.www.donanimhaber.com
Gülen arkadaşlar neye gulme attı acaba. Bir tarafımdan sallamıyorum.
Apple tüm kameralar sorunlu, buradakilere bakmayın.![]()
Apple, iPhone 13 kamerasındaki can sıkıcı bir kusuru düzeltecek
Apple, bazı durumlarda sorun çıkardığı gerekçesiyle makro modunu devre dışı bırakma seçeneği için iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max için bir güncelleme yayınlayacak.www.donanimhaber.com
Gülen arkadaslar neye gulme attı acaba. Bir tarafımdan sallamıyorum.
İkisi de neredeyse aynı fiyat Max 200-300 TL oynuyor aralarındaAralarındaki fiyat farkı kaç TL?
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.