Sıfır iPhone 15 vs ikinci el iPhone 14 Pro

Cugsk

Hectopat
Arkadaşlar selam, sizce sıfır iPhone 15 kapalı kutu cihaz mı almalıyım yoksa ikinci el pil seviyesi %80-88 arası bir iPhone 14 Pro mu almalıyım?
Oyun neredeyse hiç oynamıyorum, güzel açı yakalarsam fotoğraf çekerim. Günlük işler sosyal medyada takılıyorum genelde. Ortalama ekran sürem 10-11 saat. Şu an kullandığım cihaz iPhone 13 bunu satıp biraz ekleyip alacağım dediğim telefonları, sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler

14 Pro ama pil sağlığı ve değişmiş parçası var mı kontrol edin. Pil sağlığı minimum 85-90 olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, sizce sıfır iPhone 15 kapalı kutu cihaz mı almalıyım yoksa ikinci el pil seviyesi %80-88 arası bir iPhone 14 Pro mu almalıyım?
Oyun neredeyse hiç oynamıyorum, güzel açı yakalarsam fotoğraf çekerim. Günlük işler sosyal medyada takılıyorum genelde. Ortalama ekran sürem 10-11 saat. Şu an kullandığım cihaz iPhone 13 bunu satıp biraz ekleyip alacağım dediğim telefonları, sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler
Android tercih eder misiniz? 14 Pro daha iyi.

Arkadaşlar selam 14 Pro alacaktım fakat şehrimde temiz bir cihaz bulamadım. iPhone 13'ü güzel bir fiyata iPhone 15 ile takas ettim sıfır cihaz 20 ay garantili. Fakat içimde 120Hz kaldı sadece.
Sizce bu elimdekini satıp iPhone 7 Plus bir süre kullanıp Param Güvende ile temiz pil sağlığı 85 civarında iPhone 14 Pro almaya uğraşmaya değer mi? Teşekürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı