Sıfır iPhone 15 vs ikinci el iPhone 14 Pro

Peki iPhone 15i satıp yurt dışı iPhone 15Pro alsam. Zaten ocakta yenileniyor diğer yılın ağustos'una kadar 1 yıl kullanırım o zamana da para biriktirir TR'ye geçerim diye dusunuyorum böyle de olabilir çünkü 14 Pro'ya geçmek kendi açımdan bir tık zahmetli olacak gibi duruyor.
Mantıklı mı böyle sizce.

Peki iPhone 15i satıp yurt dışı iPhone 15Pro alsam. Zaten ocakta yenileniyor diğer yılın ağustos'una kadar 1 yıl kullanırım o zamana da para biriktirir TR'ye geçerim diye dusunuyorum böyle de olabilir çünkü 14 Pro'ya geçmek kendi açımdan bir tık zahmetli olacak gibi duruyor.
Mantıklı mı böyle sizce.
evet dediğiniz gayet mantikli. Yapilabilir

Mantıklı mı böyle sizce.
selam, aynı konu ile alakalı ben de konu açmıştım geçenlerde. Henüz temiz 14 Pro bulamadığım için sıfır 15 kovalıyorum. 14 Proların hepsi %85'in altında. üzerinde olanlar 15 Pro parası istiyorlar nerdeyse. Yurt dışı telefonda satarken edeceğin zararları da düşünmen lazım. Alıcısı çok az oluyor kullanım süreleri de BTK tarafından değişebilir bu riski göze almaya değmez diye düşünüyorum. 15 ile 14 Proyu takas etmek daha hızlı sürer

Selam, aynı konu ile alakalı ben de konu açmıştım geçenlerde. Henüz temiz 14 Pro bulamadığım için sıfır 15 kovalıyorum. 14 Pro'ların hepsi %85'in altında. Üzerinde olanlar 15 Pro parası istiyorlar neredeyse. Yurt dışı telefonda satarken edeceğin zararları da düşünmen lazım. Alıcısı çok az oluyor kullanım süreleri de BTK tarafından değişebilir bu riski göze almaya değmez diye düşünüyorum. 15 ile 14 Pro'yu takas etmek daha hızlı sürer.

Hocam haklısın yurt dışı cihazına bulaşmayacağım ama pil 88 temiz 14Pro buldum elimdeki TR pili 100 neredeyse sıfır ip 15 cihazımın üstüne 8bin istiyor. Pek aklıma yatmadı bu durum yani sizce?

Son düzenleme:
Hocam haklısın yurt dışı cihazına bulaşmayacağım ama pil 88 temiz 14Pro buldum elimdeki TR pili 100 neredeyse sıfır ip 15 cihazımın üstüne 8bin istiyor. Pek aklıma yatmadı bu durum yani sizce?
15 ikinci elde kozmetik ve pil durumuna bağlı 40-45 arası gidiyor. 1-2 haftadır takip ediyorum. bana göre üste 8 bin fazla. Şahsen pil durumu %100 olan sıfır ayarında telefonu kullanmaya devam ederdim.

15 ikinci elde kozmetik ve pil durumuna bağlı 40-45 arası gidiyor. 1-2 haftadır takip ediyorum. Bana göre üste 8 bin fazla. Şahsen pil durumu %100 olan sıfır ayarında telefonu kullanmaya devam ederdim.

Evet hocam daha önce de birkaç kişi demişti sanırım hiç uğraşmayıp kendi telefonumla yoluma bakacağım teşekkürler.

Evet hocam daha önce de birkaç kişi demişti sanırım hiç uğraşmayıp kendi telefonumla yoluma bakacağım teşekkürler.
şahsi olarak yd düz 15 kullandım 8 ay kadar. satarken üzüldüğüm tek telefonumdu. keşke yurt içi olsa da satmasaydım diyordum çünkü bana yetiyordu. şu an 13 kullandığım için hala geçme isteğim var

imkanım olsa 15 pro alır uzun yıllar kullanırım diyorum ama çoğunun pili %89'un altında. 60-65 bin lira verip de ilerde pille uğraşmak istemem açıkçası. Bu da benim şahsi görüşüm. Biraz da bütçe/kullanım şekli meselesi.

Şahsi olarak yurt dışı düz 15 kullandım 8 ay kadar. Satarken üzüldüğüm tek telefonumdu. Keşke yurt içi olsa da satmasaydım diyordum çünkü bana yetiyordu. Şu an 13 kullandığım için hala geçme isteğim var.

İmkanım olsa 15 Pro alır uzun yıllar kullanırım diyorum ama çoğunun pili %89'un altında. 60-65 bin lira verip de ileride pille uğraşmak istemem açıkçası. Bu da benim şahsi görüşüm. Biraz da bütçe/kullanım şekli meselesi.

Hocam bende o kafadayım 15 Pro alıp uzun yıllar kullanmak isterdim ama bütçe olarak 20k istiyorlar kendi cihazımın üstüne ve geçmek için tek sebebim 120Hz oluşu ama o bütçeye 15 Pro almadım 10ksına AirPods Pro 2.nesil aldım yani. Uzun bir süre götürür diye düşünüyorum şahsen. Şu an da iOS 26 beta yüklemek istiyorum biraz sabırısızım yüklesem mi yüklemesem mi bilmiyorum sizin fikriniz nedir bu konuda?

Hocam bende o kafadayım 15 Pro alıp uzun yıllar kullanmak isterdim ama bütçe olarak 20k istiyorlar kendi cihazımın üstüne ve geçmek için tek sebebim 120Hz oluşu ama o bütçeye 15 Pro almadım 10ksına AirPods Pro 2.nesil aldım yani. Uzun bir süre götürür diye düşünüyorum şahsen. Şu an da iOS 26 beta yüklemek istiyorum biraz sabırısızım yüklesem mi yüklemesem mi bilmiyorum sizin fikriniz nedir bu konuda?
bu zamana kadar beta sürümlerini hiç yüklemedim. Yeni sürümlerin genelde en kararlı sürümlerini yüklemeyi tercih ederim tüm cihazlarımda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı