Sıfır PS4 Pro vs ikinci el PS 5

O zaman PS almanız mantıklı olabilir. Ancak dediğim gibi oyun fiyatları 700 800 TL arası. PS4 upgradeli oyun almanız mantıklı olur ama yine de pahalıya gelir. Xbox üzerinden hesap satın alarak 50 TL'ye çoğu oyunu oynarsınız. Çok istiyorsanız birkaç hafta PS kiralayıp exc oynayıp yine xsx almanızı öneririm.

Hesap satın alarak oynarsınız dediğiniz dijital oyun alım-satımı olayının çok çok daha aktifi Playstation topluluğu arasında daha uzun zamandır var zaten, pri-sec haklarla kullanım olarak. Ha ben alıp satmayacağım derseniz kardeşlikle yarı fiyatlarına alıp kütüphaneye de atılabilir o da ayrı. 700-800 verilmesi zorunlu diye bir şey yok, çok çok uygun fiyatlara dediğiniz şekillerde PS tarafında da oynanabilir.

Exclusive ve third party oyunları dijital alım satımla oynayacak biri için PS Plus kütüphanesi de çıkmışken, Microsoft da adam akıllı oyun çıkarmazken Playstation karşısında Xbox almak için çok az neden var. Onlar da Gamepass'e bağlı bir tık daha büyük oyun kütüphanesi ve Plus paketlere kıyasla bir tık daha uygun fiyatlı olması gibi şeyler, nitelik bakımından pek etkili değiller. Ne zaman Microsoft yılda en az 10 civarı kaliteli oyun çıkarıp ilk günden Gamepass'e ekler, o zaman PC kullanmayanların Xbox kullanması için önemli nedenleri olur.

Hesap satın alarak oynarsınız dediğiniz dijital oyun alım-satımı olayının çok çok daha aktifi PlayStation topluluğu arasında daha uzun zamandır var zaten, pri-sec haklarla kullanım olarak. Ha ben alıp satmayacağım derseniz kardeşlikle yarı fiyatlarına alıp kütüphaneye de atılabilir o da ayrı. 700-800 verilmesi zorunlu diye bir şey yok, çok çok uygun fiyatlara dediğiniz şekillerde PS tarafında da oynanabilir.

Exclusive ve Third party oyunları dijital alım satımla oynayacak biri için PS Plus kütüphanesi de çıkmışken, Microsoft da adamakıllı oyun çıkarmazken PlayStation karşısında Xbox almak için çok az neden var. Onlar da Game Pass'e bağlı bir tık daha büyük oyun kütüphanesi ve Plus paketlere kıyasla bir tık daha uygun fiyatlı olması gibi şeyler, nitelik bakımından pek etkili değiller. Ne zaman Microsoft yılda en az 10 civarı kaliteli oyun çıkarıp ilk günden Game Pass'e ekler, o zaman PC kullanmayanların Xbox kullanması için önemli nedenleri olur.

Hocam oyun kiralama nereden gerçekleştirilebilir? Güvenli bir şekilde.

Hocam oyun kiralama nereden gerçekleştirilebilir? Güvenli bir şekilde.

Oyun kiralamayı hiç yapmadım, bence oyunun primary ya da secondary hakkını alıp oynayıp satmak daha rahat ve mantıklı. Misal yeni gelecek GoW Ragnarok'un 1 PS5 Pri, 1 PS4 Pri bir de secondary hakkı var. Her hak ortalama 200-230 TL civarına satılıyor. Birini alıp oynayıp neredeyse maliyetine satabilirsiniz. Yani 700-800 TL'yi koleksiyoner değilseniz harcamak zorunda değilsiniz. Bunun için yıllardır donanımhaber forumdaki 8000 sayfalı dijital ortaklık konusunu kullandım. Xbox için de aynı şekilde Xbox bölümündekini kullandım. Kiralama işini de dijital oyun kardeşliği bölümünde referanslı ve güvenilir üyeler yapıyor, hangisi daha mantıklı gelirse onu kullanın. Ama bana kalırsa bir oyunu günlüğü 5-7 TL civarından 10 gün kiralayıp bitirmeye çalışmaktansa alıp yayarak oynamak daha mantıklı olduğu için kiralamayı kullanmıyorum.

Oyun kiralamayı hiç yapmadım, bence oyunun primary ya da secondary hakkını alıp oynayıp satmak daha rahat ve mantıklı. Misal yeni gelecek GoW Ragnarok'un 1 PS5 pri, 1 PS4 pri bir de secondary hakkı var. Her hak ortalama 200-230 TL civarına satılıyor. Birini alıp oynayıp neredeyse maliyetine satabilirsiniz. Yani 700-800 TL'yi koleksiyoner değilseniz harcamak zorunda değilsiniz. Bunun için yıllardır donanımhaber forumdaki 8000 sayfalı dijital ortaklık konusunu kullandım. Xbox için de aynı şekilde Xbox bölümündekini kullandım. Kiralama işini de dijital oyun kardeşliği bölümünde referanslı ve güvenilir üyeler yapıyor, hangisi daha mantıklı gelirse onu kullanın. Ama bana kalırsa bir oyunu günlüğü 5-7 TL civarından 10 gün kiralayıp bitirmeye çalışmaktansa alıp yayarak oynamak daha mantıklı olduğu için kiralamayı kullanmıyorum.

Yeni çıkan oyunlar PS Plus'a birkaç ay sonra gelecekse bu çok da gerekli değil. Ve mesela eğer tanımadığın biriyse senden habersiz hesabın şifresini değiştirebilir halbuki oyunu sen satın aldın. Olamaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı