Sıfır PS4 vs ikinci el Xbox Series S

Ahmet kenger

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam biliyorum, herkes direkt Xbox diyecek bu konuda lakin ikinci el cihazlar beni korkutuyor.
PS4'ü sıfır almış olacağım. Ikinci el cihazın beni korkutma sebebi de daha önce herhangi bir bir konsol kullanmadım.
Akşamları babamla arkadasımla PES, FIFA hangisinde daha çok eğlenirsek onu oynamayı ara sıra da ufak tefek hikayeli oyunları oynamayi düşünüyorum.
Evet PS4 daha eski ama ödeme yönünden de bana artisi olacak, sifir cihaz olarak günlük kenara 50 lira koysam aylık taksiti oluyor.
İkinci el cihaz alip da masraf edilen konular gördüm o yüzden biraz uzak kalıyorum.
Daha önce hiçbir tecrübem olmadığı içinde bunu size sormak istedim. Teşekkürler...

Arkadaşlar selam biliyorum, herkes direkt Xbox diyecek bu konuda lakin ikinci el cihazlar beni korkutuyor.
PS4'ü sıfır almış olacağım. Ikinci el cihazın beni korkutma sebebi de daha önce herhangi bir bir konsol kullanmadım.
Akşamları babamla arkadasımla PES, FIFA hangisinde daha çok eğlenirsek onu oynamayı ara sıra da ufak tefek hikayeli oyunları oynamayi düşünüyorum.
Evet PS4 daha eski ama ödeme yönünden de bana artisi olacak, sifir cihaz olarak günlük kenara 50 lira koysam aylık taksiti oluyor.
İkinci el cihaz alip da masraf edilen konular gördüm o yüzden biraz uzak kalıyorum.
Daha önce hiçbir tecrübem olmadığı içinde bunu size sormak istedim. Teşekkürler...
series s daha mantıklı olabilir. ps4ün dönemi neredeyse bitti zaten.

PS4 çok eski artık bence nerede sıfırını buldunuz merak etttim. Ben Series S tercih ederdim.

Hepsibu arada üstünden ikinci el cihaz daha mantıklı olacak diyorsunuz yani.

Series S daha mantıklı olabilir. PS4'ün dönemi neredeyse bitti zaten.

Yani bulunduğum ilçede zaten ilanlar çok az secerkeb dikkat etmem gereken bir şey var mı?

2. el Series S tabii ki. Yeni nesil bir kere. GTA VI bile oynatabilir belki.

Yani bulunduğum ilçede zaten ilanlar çok az secerkeb dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Garantisi olursa enazından bir sıkıntı olursa götürebilirsiniz. Fatura kesinlikle olsun o yönden.
Birde konsolun arka tarafında bir etiket bulunuyor, eğer o yırtık (Delik şeklinde.) ise açıldığı anlamına gelir. Açılmış almayın kısaca.
Konsolu da imkan varsa oyun testi ve internet testi yaparsınız. Herhangi bir görüntü aygıtı ve priz yeterli olur, internetide telefonla test edersiniz.

Son olarak ise Gamepad'in Deadzone testini Web siteleri ile yapın. Telefona bağlayıp test edebilirsiniz ve Analog Drift olup olmadığınıda test edersiniz. Tuşların hepsinide kontrol edin tabi, eğer basarsanız 0'dan 1'e komut verilir sitede.

Garantisi olursa enazından bir sıkıntı olursa götürebilirsiniz. Fatura kesinlikle olsun o yönden.
Bir de konsolun arka tarafında bir etiket bulunuyor, eğer o yırtık (delik şeklinde.) İse açıldığı anlamına gelir. Açılmış almayın kısaca.
Konsolu da imkan varsa oyun testi ve internet testi yaparsınız. Herhangi bir görüntü aygıtı ve priz yeterli olur, internetide telefonla test edersiniz.

Son olarak ise Gamepad'in deadzone testini web siteleri ile yapın. Telefona bağlayıp test edebilirsiniz ve analog drift olup olmadığınıda test edersiniz. Tuşların hepsini de kontrol edin tabii, eğer basarsanız 0'dan 1'e komut verilir sitede.

Sahibinden üstünden Param Güvende ile alırsam bir sorun yaşar mıyım sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı